0
Din Kurv

Uddrag af Patient Beretninger

Efter den behandling og lytten til lyde, har jeg ikke haft væsentlige smerter (Smerter i led er blevet mindre)

Jeg har fået et mere velafbalanceret barn med mere energi (Slap for tidlig pubertet)

Jeg har fået en masse energi og føler mig mere selvsikker og i ligevægt. Hvis jeg mærker, at jeg er ved at komme i ubalance eller at jeg er ved at få det skidt, så hører jeg lydene, og de får mig i balance igen (Angstfri)

Han blev bedre til at sætte ord på sine egne grænser, og begyndte i det hele taget at lege med et af de andre børn. Han var mere glad hjemme, og ville gerne i børnehave. (Sune er autist)

Første gang jeg var til behandling kunne jeg næsten ikke gå derhen. Men bagefter havde jeg det som jeg kunne danse derfra – mit humør var meget bedre. Nu i dag har jeg det godt, både fysisk og psykisk (Nakke-, hofte-, og maveproblemer forsvandt).

Det mest glædelige var, da psykologen på et møde i børnehaven indstillede til skolestart med følgende bemærkning: ”Så hurtigt har jeg aldrig set et barn flytte sig socialt på så kort tid”. (Skolemoden på 4 mdr.) Laura har i forløbet været under en fantastisk udvikling, som vi er sikre på, er blevet fremskyndet af behandling med Corrective Sounds-metoden (Klar til børnehave)

Når jeg hører lydene og det ugentlige program kommer der en dejlig fred i kroppen (Væsentligt bedring på øre)

Jeg har faktisk aldrig i mit liv følt så stor glæde, lykke, varme og livslyst indeni. Til tider kan jeg næsten ikke være i mig selv for disse fantastiske følelser. …. (Aldrig i mit liv følt så stor glæde)

Omstændighederne i mit liv er stadig de samme, men det er mit liv ikke. Jeg har fået redskaber til at klare den daglige modgang. (Mit liv i nye omgivelser)

Min koncentrationsevne er atter på plads og studiet går godt. (Mit liv i nye omgivelser)

Min øgede selvtillid har hjulpet mig i utallige andre situationer, hvor jeg før ville have kommet til kort (Pludselig begyndte jeg at kunne læse)

Jeg kan huske og er fri for stress, så det er bare dejligt (Svært ved at holde på vandet)

Jeg er slet ikke i tvivl om at dette er den rigtige vej at gå. Nogle gange skal man bare havde de redskaber, der skal til for at få sin krop i balance igen. (Mit hår begyndte at gro igen)

Med i forløbet har jeg fået et bedre arbejdsliv, min fordøjelse er perfekt og mit blodsukker er stabilt. (Dejligt at kunne helbrede sig selv)

Derfor valgte vi at prøve, for vi havde jo ikke noget at miste (Tourette)

Simon er blevet en mere tilfreds og glad dreng (vores søn er nu mere rolig og glad)

Jeg kan uden problemer igen tage hårdt fat på arbejde! Jeg vil meget gerne anbefale Corrective Sounds-metoden til alle. (seneskedehindebetændelse)