0
Din Kurv

Jytte Dybro - Balancetilsundhed

Ønsker du at genvinde balancen, opnå sundhed og robusthed i dit liv, der skaber glæde, mening, energi og livskvalitet, så er du kommet til den rette.
Som erfaren sundhedsfaglig person hjælper jeg dig med konstruktive og brugbare løsningsforslag.

Kontakt

Klinik Adresse

Torvegade 2 9870 Sindal

 

Åbningstider

Mandag–Fredag kl. 08.00 – 17.00
Tirsdag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 8.00 – 12.00

Eller efter aftale via online booking på hjemmeside el. ved telefonopkald/sms.

"I 2009 blev jeg ramt af stress og var i et Corrective Sounds-behandlingsforløb. Da jeg oplevede positiv effekt, valgte jeg at uddanne mig i behandlingsmetode. Udfordringerne kan være mange. Skranter dit fysiske, psykiske og/eller dit mentale helbred, så hjælper jeg dig gerne videre til et liv med sundhed og livskvalitet."

― Jytte Dybro ―

Fokusområder

Ergoterapeut med mere end 20 års erfaring, Corrective Sounds behandler og NLP Practitioner. Katalysatoren til positive forandringer i dit liv udspringer fra disse tre fagteoretiske baggrunde og erfaringer.
Døjer du med ubalancer i kroppen, som f.eks. smerter, indre uro eller mange tanker i hovedet, uhensigtsmæssig døgnrytme eller andet, så står jeg klar til at hjælpe dig. For 13 år siden blev jeg ramt af stress og var i et Corrective Sounds-behandlingsforløb. Da jeg oplevede positiv effekt, valgte jeg at uddanne mig i behandlingsmetode.

Udfordringerne kan være mange. Skranter dit fysiske og psykiske helbred, så hjælper jeg dig gerne videre til et liv med sundhed og livskvalitet. Jeg tilbyder også MatrixRythmeTherapi-massage, der er så effektiv, at den kan få bugt med ubalancer inde i et led f.eks. skulderen, hvor hænder ikke kan komme til og genskabe kroppens normale struktur. Behandlingen har effekt på mennesker i alle aldre, små og større børn, voksne og ældre. Se mere på min hjemmeside eller kontakt mig, hvis du har brug for en snak, inden vi evt. laver en aftale.

Jeg har selv gået vejen, så jeg ved det virker

www.balancetilsundhed.dk