0
Din Kurv

Akademiets Leder

Sygeplejersken der blev CS-behandler

Mit navn er Ellen Eriksen. Jeg er medstifter og daglig leder af Corrective Sounds-Akademiet. Oprindelig er jeg uddannet sygeplejerske. Jeg har altid være nysgerrig og opsøgende på, hvorfor vi mennesker udvikler gener, symptomer og sygdomme – og særligt, hvordan vi kan forebygge og komme flest mulige dårligdomme til livs, uden brug af medicin og operation.

Vi ved, at kroppen kan hele sig selv, f.eks. hvis vi skærer os i fingeren, så heler såret for det meste ret hurtigt. Men der kan være faktorer, der forstyrrer kroppen, så den kommer i ubalance og derfor ikke er i stand til selv at klare helingsprocessen. Dette kan skyldes forskellige faktorer, f.eks. negative tanker og følelser, kemi i ansigts- og hårprodukter, uheld ved sport eller fald, dårligt arbejdsmiljø og daglig stråling fra mobiltelefoner og Wi-Fi.

Året var 1996 og jeg knoklede på mit arbejde. Jeg følte mig stresset, led af migræne og kroniske rygsmerter efter et fald på trapper som ung. Samtidig var min mand og jeg udfordrede og bekymrede for, at vores yngste søn siden tidlig barndom udviste en anderledes adfærd end andre børn – og senere fik en DAMP/ADHD-diagnose. Meget blev afprøvet for at hjælpe ham inden for det etablerede skole- og sundhedsvæsen, dog uden positiv effekt. Sidste mulighed var medicinering og det ønskede vi ikke, da medicin desværre også har bivirkninger.

Hjælpen kom Down Under

Udmattede og næsten ved at give op var hjælpen at hente gennem min bror, der nogle år forinden havde været på jordomrejse og stødt på en australsk komplementær behandler. Selvom min bror utallige gange havde nævnt ham, så var vi slet ikke klar til noget så usædvanligt og alternativt. Fem år skulle gå, før nøden tvang os til at turde kontakte australieren. Først i Australien fandt vi svarene på vores søn udfordringer. Tre år senere havde han ingen ADHD-diagnose eller andre gener. Jeg kom også selv mine egne sundhedsskavanker til livs. Et par år efter gik jeg i mesterlære hos Cameron Dawson i Australien.

Rejsen fra sygeplejerske til alternativ behandler

Her startede min egen rejse ind i en ny og helt anderledes forståelse af sundhed. Jeg kan betro dig, at der skulle meget til for at flytte min sygeplejersketankegang til et mere nuanceret syn på de mangeartede bagvedliggende årsager til, at kroppen udvikler gener, symptomer og sygdomme, samt til hvordan vi med naturlige og nye metoder kan hjælpe kroppens selvhelbredelse, uden altid at skulle bruge lægemidler og operation.

Når kroppens egne selvhelbredende kræfter styrkes, kommer kroppen i balance. Ved hjælp af frekvenser fra bl.a. udvalgte instrumenter, farver, æteriske olier og krystaller, afhjælper CS-behandleren klientens forskellige gener, symptomer eller sygdomme. 

Min viden har jeg fra min sygeplejeuddannelse, stilling som arbejdsmiljøkonsulent og fra min komplementær behandler Cameron Dawson. I perioden 1997-2004 arbejdede jeg tæt sammen med ham. Jeg hjalp Cameron Dawson med at udvikle undervisningsmateriale og arrangere 3-5-dages kursusforløb i Danmark, Irland og England. Med årene er det blevet til en hel uddannelse på over 300 lektioner.

Corrective Sounds-metoden

Bygger på sundhedsmetoder fra ældre kulturer, vestlig sundhedsviden og øvrige studier fra bl.a. stamcellebiolog Bruce Lipton og psykolog Gill Edwards. Derudover er jeg meget inspireret af læge, psykiater, ekspert i etymologi John Diamond.

Siden 2001 har jeg arbejdet på fuld tid som behandler. Min brede sundhedsviden og de mange års erfaringer fra egen klinik har jeg idéudviklet og suppleret med Cameron Dawsons viden, så Corrective Sounds-metoden i dag fremstår som en særskilt anerkendt behandlingsmetode – jeg vil glæde mig til at lære dig. På min vej som alternativ behandler, udvikler af  og underviser i CS-metoden har jeg erfaret, at kroppen altid kender svaret, når blot vi kender teknikkerne til, hvordan vi kan udspørge den.

Min mission

Min mission er at hjælpe mange flere mennesker med CS- metoden, der kan styrke kroppens egen selvhelbredende kræfter og forbygge sygdomme samt fremme sundhed, trivsel og livskvalitet. Sundhed og trivsel er også at have et godt selvværd, have det godt med sig selv og sine medmennesker. Der findes ikke en lignende holistisk alternativ uddannelse, der med samme effekt og hurtighed kan afhjælpe kroppen med flere forskellige gener og symptomer gennem to-fire behandlinger. Mit ønske er at uddanne flere kvalificerede mennesker i metoden, så vi sammen kan hjælpe langt flere på en naturlig måde, der hverken skader eller belaster kroppen.

For mig er det en gave at få lov til at hjælpe mennesker omkring mig. Taknemmelig og ydmyg er jeg over at se hurtig fremgang blandt alle mine klienter. Siden 2001 har jeg hjulpet titusinder af mennesker. Ligeså har jeg holdt flere foredrag og workshops i Tyskland og Danmark. 

Jeg håber, at vi i fremtiden vil prioritere at fokusere på alt det, vi selv kan gøre og på forebyggelse. Med ønsket om alt det bedste for dig.

Kærlig hilsen 
Ellen Eriksen

Kort om Ellen Eriksen

Ellen Eriksen er uddannet sygeplejerske, arbejdsmiljøkonsulent og NLP-trainer. Har arbejdet som psykiatrisk sygeplejerske, børnesygeplejerske, sundhedsfremmekonsulent, sundheds- og livsstilscoach, arbejdsmiljøkonsulent, undervist i projekter til fremme af det psykiske arbejdsmiljø og NLP-practitoner uddannelse. (Samt tidligere uddannet kursister i C. Dawsons program.)

I 2001 inviterede hun sin australske læremester til Danmark. Der opstod et formaliseret samarbejde om at udbrede Cameron Dawsons viden og tanker i Danmark, Irland og England. Akademiet arrangerede og medvirkede i kurserne i både Danmark og udlandet.

Ellen har siden da arbejdet på fuldtid som behandler og driver sundhedsklinikken Cure2Life i Aarhus, hvor hun hjælper klienter fra hele landet og udlandet.

Ellen er medstifter og daglig leder af Corrective Sounds Akademiet (2001) og underviser i Corrective Sounds-metoden. CS-uddannelsen er særdeles egnet for sygeplejersker, idet de kan anvende deres faglige viden om krop, sundhed, sygdom, sundhedsfremme, forebyggelse mv.