0
Din Kurv

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

For at benytte web-shoppen skal du logge dig ind og derefter kan du købe varer. Dine oplysninger videresælges ikke til 3.part og du kan til enhver tid fjerne alle dine personlige oplysninger med et enkelt tryk. Web-siden modtager betaling med Mobilpay, og varer som f.eks. lydfiler og e-bøger kan du downloade og ved bogsalg sendes den til oplyste adresse. Priserne er i DKK. danske kroner.

 

Levering

Downloading af lydfilerne kan starte så snart at vi har registreret din Mobilpay indbetaling. Corrective Sounds Aps har copyright omkring disse lyde. Lydene må ikke kopieres eller på anden måde videregives til 3. person. Lydfilerne må anvendes af dig i forbindelse med din behandling hos en uddannet Corrective Sounds behandler. E-bøger og lydfiler til download leveres via din e-mail, som indeholder et download-link. Du modtager din order-bekræftigelse, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt. Corrective Sounds Aps efterstræber levering af bøger indenfor 1-5 hverdage. I ferier må der beregnes længere leveringstid. Fysiske pakker sendes med GLS , PostNord eller et andet fragtselskab. Forsendelse af fysiske pakker koster 100 kr i Danmark (håndtering, pakning og forsendelse). Forsendelser til udlandet koster 150 kr.

 

Reklamationsret

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet forbindelse med downloading på mobiltelefon, tablet eller computer. Du er som bruger selv ansvarlig for at sikre dig, at din enhed har tilstrækkelig plads, er opdateret og konfigureret til downloading.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives ikke returret på download af lydfiler, e-bøger såfremt der er klikket på linket. Er der ikke klikket på linken gives der 14 dages fortrydelsesret. Der gives 14 dages returret på bøger købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du skal returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og varen skal straks returneres. Meddelelsen skal gives pr. mail på adm@correctivesounds.com . I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Er varen som sendes retur til os beskadiget eller på anden måde har mistet værdi, vil der ikke kunne ydes erstatning.

 

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes Hus, Toldboden 2 8800 Viborg
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https:// kpo.naevneneshus.dk/ Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: adm@correctivesounds.com

 

Pris og vilkår

Priser.
Den pris der står den dag der bestilles er gældende for købet.

Vilkår.
Vi sender gerne en ny vare hvis denne er defekt og den defekte sendes retur.