0
Din Kurv

Bog om CS-Metoden

Corrective Sounds Metoden
Bog Selvheling skrevet af Ellen Eriksen

Ellen Eriksen fortæller i en ny bog ”Selvheling – slip ADHD, stress, allergi, smerter og andre ubalancer” om sin behandlingsmetode.

I bogen giver hun en masser eksempler på, hvorfor kroppen giver os symptomer og gener. 25 behandlede klienter fortæller om egne eller deres børn sundhedsudfordringer og hvordan metoden har hjulpet dem. Forinden har de benyttet de traditionelle sundhedstilbud hos egen læge, sygehus, kommune eller skolesystem uden opnåelse af et tilfredsstillende resultat. Flere og flere i sundhedsvæsenet har fået øjnene op for metoden.

Bogen handler om, at vi tænker sundhed på en ny måde – at fokusere på det hele menneske for at vi kan opleve sundhed og trivsel, livskvalitet, individuel robusthed – medfødt såvel tilegnede egenskaber spiller en væsentlig rolle og meget andet.

Første del har fokus på alle mennesker med sygdomme, gener eller kroniske symptomer, de ønsker hjælp til, men ikke kan finde den ønskede hjælp i vores sundhedsvæsen. Ved at behandle de bagvedliggende årsagerne til sygdomme og ikke kun ”symptombehandle”, kan man fjerne symptomerne og dermed lindre sygdom og gener. Her inddrager jeg især eksempler fra børn og unge. 

Anden del er henvendt sundhedspersonalet i det etablerede sundhedsvæsen, idet jeg mener, tiden er inde til alternativ behandling, som et godt supplement til det eksisterende behandlingssystem til fordel for rigtig mange mennesker. Især nu, hvor lægemanglen kan mærkes. Jeg kan gennem 20 års erfaringer dokumentere, at Corrective Sounds-metoden har effekt og fungerer for mange menneskers sundhed, helbred og trivsel i alle aldre.

Bogen og CS-behandlingsmetoden henvender sig til alle, der er interesseret i at få “et udvidet syn” på krop, helbred og naturlige behandlingsmuligheder. Uden brug af medicin og operation. Forfatteren afslører de syv væsentligste faktorer til, at din krop kommer i ubalance. Desuden får du viden og indsigt i den nye tids energi- og frekvensmedicin.

Køb Bogen her:

Mobilpay til 58447 (Corrective Sounds ApS) og skriv dit fulde navn.

Pris: 270,- ved afhentning i Aalborg og Aarhus.
(Nærmere adresse oplysninger tilgår ved købet) + evt. fragtomkostning på 49 kr.

Køb E-Bogen her:

Bogen er også tilgængelig som e-bog og kan købes her:
Selvheling : FORLAGET HOVEDLAND
Pris: 220,-

Bogen er udkommet på Forlaget HOVEDLAND.DK og kan desuden købes på SAXO.COM, GUCCA.DK samt hos boghandlere i hele Danmark. 

Udtalelser om bogen: "Selvheling"

"Jeg skriver til dig, efter at have læst din skønne bog. Jeg bestilte den som det første, da den udkom, og hvor er den bare blevet god! År tilbage, var jeg i behandling hos dig - og er i øjeblikket 2 år fra at være færdiguddanet læge. Når jeg læser din bog, bliver jeg mindet om alle de udfordringer, der er i det etablerede sundhedsvæsen, som jeg i min daglige gang på hospitalet ofte er dybt frustreret over. Når jeg har tid (hvilket ikke er ofte, desværre) og går længere ind i samtalen med patienterne, opdager jeg, hvordan jeg kan bruge den viden jeg har fra dig, samt den erfaring jeg har fået gennem mit forløb hos dig. Dette er nogle af de bedste oplevelser jeg har med patienterne - hvor vi f.eks. snakker åbent om, hvordan bl.a. kosten kan have betydning på kroppens generelle sundhed (...) Selvfølgelig er der dygtige og holistiske læger. Men min samlede erfaring viser mig, at vi er langt fra at være dér. Langt fra at være dér, hvor vi anerkender alle de faktorer, der spiller en rolle i den enkeltes sundhed. At der er nogle områder af sundhed, hvor vi ikke engang er begyndt at forske endnu. Den vestlige verdens sundhedsparadigme bygger på evidens. Og det er vigtigt, at der er belæg bag behandling, selvfølgelig. Men samtidig er der fortsat en række lægemidler, vi ikke kender virkningsmekanismen bag. Og der eksisterer en håndfuld behandlinger, som vi ved virker, men ikke nødvendigvis hvorfor. Således burde vi have øjnene åbne for de komplekse sammenhænge. For nye muligheder for at den enkelte kan påvirke sit helbred positivt hjemme fra køkkenet. For kostens indflydelse på vores mentale helbred. For vores mentale helbreds indflydelse på vores fysiske helbred. Og jeg kunne blive ved. Jeg tror og håber på, at vi sammen kan styrke indsatsen i sundhedsvæsenet, og forhåbentlig også øge fokus på forebyggelse og ikke kun have øje for sygdom. Jeg er taknemmelig for dit arbejde. Og tak for din vigtige bog!

― Udtalelse af medicinstuderende Emma ―

Sikke en bog!
"Med stor viden og indsigt beretter Ellen Eriksen medrivende om Corrective Sounds-metoden. Som mangeårig CS-behandler har hun opnået banebrydende resultater hos børn og voksne, der er kommet til hende med forskellige former for fysiske, mentale & psykiske ubalancer. Ubalancer kan komme til udtryk ved mistrivsel i skolen, vanskeligheder med indlæring, koncentration, selvtillid, selvværd og store humørsvingninger. Årsagen kan skyldes, at kroppens frekvenser ikke svinger harmonisk og så kan ingen klare hverdagen særligt godt.

Flere og flere medarbejdere i sundhedssektoren har fået øjnene op for denne enestående, enkle, smertefri, komplementære behandlingsform.

Men bogen er også guld værd for undervisere! Det kan være lærere i folkeskolen og ungdomsuddannelser, på videregående uddannelser eller i efteruddannelsesregi. Årsagen er, at en del elever ikke formår at indgå i dynamikken i gruppearbejde eller på klassen. Evnen til fordybelse i stoffet og vedvarende koncentration er stærkt nedsat, hvilket fører til øget frustration og lavt selvværd. Læse- & skrivevanskeligheder samt decideret ordblindhed og talblindhed kan ligeledes skyldes ubalancer i kroppen eller psykens frekvenser. Børn og voksne med diagnoser kan slippe for langvarig medicinering.

Med Corrective Sounds-metoden genoprettes frekvensernes balance. Det fører til gladere børn og unge, som får bedre udbytte af skolegang og uddannelse!"

― Udtalelse af Susan G. Piil, cand.mag. ―

Ved læsning får jeg en følelse af “Ja, selvfølgelig, det giver så meget mening!"
“Jeg har gennem årerne på bedste vis forsøgt at forklare venner og familie og andre, der desperat havde brug for hjælp, hvad det er Ellen kan. Men hver gang er det ikke rigtig lykkedes for mig. Corrective Sounds-metoden er unik og svær at forklare. Derfor er denne bog, skrevet med Ellens egne ord, en gave til alle, der har brug for hjælp til helbredelse, som det etablerede sundhedsvæsen ikke kan tilbyde.

Bogens opbygning er god. Historien om hvorfor, praksis og sygeplejefaglig teori samt de 25 gribende klientfortællinger. Fortællingerne giver stor mening for forståelsen af, hvad det er Corrective Sound-metoden kan.

Jeg kan varmt anbefale at læse bogen for at få udvidet bevidstheden om mulighederne i supplement med og uden for det etablerede sundhedsvæsen. Jeg har personlig ingen grund til at tvivle på virkningen af behandlingsmetoden”.

― Laila Baadsgaard Jørgensen, Sygeplejerske & Miljøkonsulent ―