0
Din Kurv

Om Corrective Sounds Akademiet

CS-Akademiet

Har eksisteret siden 2001 og bygger på mere end 50 års studier og erfaringer inden for sundhed og sygdom. Fra 1997 og frem til 2004 var jeg og akademiet nært tilknyttet min australske læremester Cameron Dawson, der behandlede min søn for ADHD med stor succes. Siden australierens død i 2004 har jeg videreudviklet behandlingsmetoden, så den i dag fremstår som en systematisk selvstændig metode, Corrective Sounds-metoden. Behandlingsmetoden er i fortløbende udvikling omkring alt, hvad der har indflydelse på vores sundhed, trivsel og livskvalitet.

Det hele menneske

Vi tilbyder på Corrective Sounds-Akademiet en uddannelsen i ”det hele menneske”, som tager udgangspunkt i forskellige sundheds- og trivselsudfordringer, livstile og levevilkår. Med udgangspunkt i en bred sundhedsforståelse finder vi frem til, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe den enkelte. 

Metoden er ganske naturlig, uden brug af piller og kirurgi. Den bygger på både ny og gammel sundhedsviden, om hvad der er vigtigt for krop og sind, for at vi kan opleve sundhed, trivsel og livskvalitet. Vha. fremtidens medicin, frekvensmedicin, kan vi hjælpe kroppen til selvheling.

Kendskab til CS-metoden er gennem mere end 20 år blevet udbredt i Danmark og udlandet gennem tilfredse klienter, der har fundet hjælp til deres sundhedsudfordringer.

Fra novice til ekspert

CS-metoden er ikke bare en uddannelse, men i høj grad også en personlig udviklingsproces, der i vidt omfang er baseret på ”mesterlære”. Du starter som en interesseret novice på området, der over tid får mere forståelse, viden, tillid og erfaring med metoden. Alle CS-behandlere bliver uddannet i at praktisere CS-metoden og kende dens muligheder. Med andre ord stiger din erfaring, anseelse og dit virkefelt med årene. Med en CS-uddannelse får du et redskab, så du altid kan holde dig selv i balance – du undgår at blive stresset og udbrændt. Samtidig har du mulighed for at specialisere dig inden for selvvalgte sundheds- og trivselsområder.

Der er et kæmpe behov for at vi får uddannet mange flere CS-behandlere,  
så vi bliver flere der kan hjælpe de mange, der har behov både i private klinikker, men også i kommunernes PPR afdelinger og skolesundhedsplejen.

Kort om CS-behandlere:

For at kalde sig registreret behandler af Corrective Sounds-metoden skal behandleren have gennemført eksamen på Corrective Sounds-Akademiet. Find behandler