0
Din Kurv

Karin Siff Munck - KSM Frekvens

Uddannet: Sygeplejerske, sundhedsplejerske, cand.cur. – en akademisk grad i sygeplejevidenskab.Tidligere lektor i fagområdet: Folkesundhed, epidemiologi, miljø, helbred, forebyggelse, sundhedsfremme og trivsel hos børn, unge og ældre v/UCC/KP.

Kinesiolog DK og RAB, Corrective Sounds practitioner, Multi – incarnation v. Chris Criscom, BioEnergy v. Domancic, Emotion Code.

Godkendt instruktør hos Danske kinesiologer til kurset: Kommunikationskinesiologi. Fødselsenergi og livsenergi. Livets start er afgørende for stabilitet og styrke hele livet.

Min klinik hedder: KSM – Frekvens. Navnet er opbygget af mine initialer og af ordet `frekvens`. Det begreb signaler at mit arbejde og min energi forståelse bygger på et kvante teoretisk grundlag.

Kontakt

Klinik Adresse

Søren Norbys Alle 5
DK-2300 København S

Tre timers gratis parkering.

Åbningstider

Behandlinger alle hverdage efter nærmere aftale. Ring, send en sms eller mail – og du kontaktes på hverdage.

 

"Målet er, at øge energi og harmonisere krop og sind til en stabil samarbejdspartner i dit liv. Min klinik er åben for alle aldersgrupper og udfordringer i forbindelse med vækst, udvikling og helbred, som menneske."

― Karin Siff Munck ―

Fokusområder

I min praksis er jeg optaget og inspireret af det enkelte menneskes livshistorie, og livsveje med de mønstre af udfordringer, brud og skift der nu har været hos den enkelte. 

Jeg arbejder med alle aldersgrupper. Grundtanken er at vi alle uanset alder har en krop og sind der husker og har lagret alt, og over tid har tilpasset sig det, der nu engang var det bedste at gøre.

Det er mere kroppens kommunikation og symptomer der optager mig, end evt. klassiske diagnoser. Diagnoser kan give retning, men årsager til diagnoser er ofte i dag beskrevet som enten ukendte eller med mangfoldige årsager. Det er årsager bag symptomerne jeg er optaget af, heraf især de der belaster kroppens energi, og de der skyldes at kroppens energi ikke fungerer optimalt.

Børn og barndom sætter de første grundtrin i livets dans, og er af afgørende betydning dansens grundrytme hele livet. Den visdom og viden har min særlige interesse både som sundhedsfaglig og som energimedicinsk behandler med Corrective Sounds metoden.

Fødslen og de første 4- 5 år i ethvert menneskes liv er videnskabeligt og erfaringsmæssigt de mest afgørende. Det gælder både for barnets helbred, trivsel, robusthed, udvikling, læring og ikke mindst for barnets muligheder for udfoldelse af egne medfødte livspotentialer.

Kompleksiteten og mangfoldigheden, men også sårbarheden i denne tidlige livsperiode er unik. Tegn på udfordringer og mistrivsel skyldes oftest et ustabilt og udfordret energisystem.
Det er den samme logik der gælder hele livet, – om det er børn, unge, voksne, eller ældre mennesker – det der er centralt er, om der er energi nok til det vi gerne vil! 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.