0
Din Kurv

Karin Siff Munck - KSM Frekvens

Kinesiolog, eksamineret Corrective Sounds-behandler. Instruktør godkendt. Syge- og sundhedsplejerske, cand.cur. lektor i Børns sundhed samt i generel folkesundhed.


Kontakt

Klinik Adresse

Søren Norbys Alle 5
DK-2300 København S

Åbningstider

Behandlinger alle hverdage efter nærmere aftale. Ring, send en sms eller mail – og du kontaktes.

"Målet er, at øge energi og harmonisere krop og sind til en stabil samarbejdspartner i dit liv. Min klinik er åben for alle aldersgrupper og udfordringer i forbindelse med vækst, udvikling og helbred, som menneske."

― Karin Siff Munck ―

Fokusområder

Krop, lyd og helbred er i kombination magisk! I lige så høj grad er vores krop og energi i samklang vores bedste ven og samarbejdspartner i livet.
Hver især lever vi vores unikke livshistorie, – som forfatteren Caroline Myss udtrykker i sin bog: Sjælens anatomi: “Vores livshistorie skaber vores biologi”. Ligeledes Chris Griscom udtrykker i sin bog: Den magiske krop: “Vi er ikke bare knogler, kød og blod, vi er prægtige kanaler for energi, der får os til at le, danse og leve”!
I mit arbejde lægger jeg vægt på, at vi sammen med åbne sind, undres, undersøger, kortlægger ved test, ser nye mønstre, tyder brud og skift i de symptomer, gener, og begrænsninger dit krop-sind udviser. Metoden bygger på kombination af test, dialog og samarbejde omkring, at tolke og tyde, hvad dit krop-sind konkret gerne vil have du skal forstå, og finde nye veje til at ændre og udvikle.

Børn i alle aldre: For tidligt fødte børn, børn der ikke trives, børn der har gennemlevet mange behandlingsforløb, samt unge og voksne, hvor opstart i livet og barndommens temaer er blevet til livets temaer. Symptomer på manglende på energi, livsglæde, mening og måske udvikling af sygdomme, og helbreds- udviklings- og trivselsproblemer, der forstyrrer mål, retning og succes i livet, – er nogle af mine fokusområder.

Desuden er konkrete og afgrænsede helbredsproblemer oplagte til lydbehandling, fx rygsmerter, nervesmerter/nerve i klemme, tinnitus, piskesmæld, bækkenløsning, nervøst hjerte/ hjerteproblemer, urinveje/blæreproblemer, fordøjelses og mave/tarm problemer, hormonelle ubalancer, læse og indlæringsvanskeligheder, stress, depression mm.

 Du er altid velkommen til at kontakte mig for, at høre nærmere.