0
Din Kurv

Ellen Eriksen - Cure2Life

Mit navn er Ellen Eriksen. Jeg er uddannet sygeplejerske, børnesygeplejerske, arbejdsmiljøkonsulent, NLP- trainer, komplementær behandler og underviser i Corrective Sounds-metoden samt forfatter til bogen ”Selvheling” (2021). Cure2Life Aarhus er min klinik, hvor du kan booke tid til behandling.

Jeg er medstifter og daglig leder af Corrective Sounds-Akademiet og uddanner studerende i CS-metoden. Når de studerende er i praktik, har Akademiet mulighed for at tilbyde gratis behandlinger til dig, som led i undervisningsforløbet. Behandlingerne udføres af de studerende under min vejledning og supervision.

Kontakt

Klinik Adresse

Steen Billes Torv 2, Kld.
8200 Århus N

Åbningstider

Mandag – Fredag kl. 08:00 – 17:00

Efter aftale, ring, sms eller send e-mail – og du vil blive kontaktet snarest.

Mine uddannelser og mange års erfaringer benytter jeg både som behandler og underviser. Det en daglig glæde at gå på arbejde og opleve at kunne hjælpe de mange, der har brug for hjælp og ikke mindst oplevelsen af de får det godt. I Danmark har vi i den grad brug for nye supplerende metoder, som CS-metoden, der kan øge sundhed og trivsel også inden for vores nuværende sundheds-og skolesystem. Uden brug af hverken medicin eller operation. CS-metoden er en meget billig, nænsom og effektiv metode at implementere. Oftest er 2-3 behandlinger nok. Du kan læse meget mere om CS-metoden og dens anvendelsesmuligheder i min bog ”Selvheling – Slip ADHD, stress, allergi, smerter og andre ubalancer (2021)

― Ellen Eriksen ―

Fokusområder

Klinikken har eksisteret siden 2001 og har hjulpet mange mennesker i alle aldersgrupper med mange forskellige symptomer. Både fysiske og psykiske symptomer, gener og stillede diagnoser. Ligeledes børn med indlæringsvanskeligheder, læseproblemer/dysleksi, adfærdsproblemer, enurisis, astma, allergi og høfeber. Smerter i ryg, lænd, nakke eller led, tarmproblemer, forstoppelse, diarre, smerter. Stress, træthed, depression og meget andet.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre om jeg kan hjælpe dig, dit barn eller din nabo. 

www.cure2life.dk