Find din Corrective Sounds behandler her.

Du finder behandler i Corrective Sounds flere steder i Danmark.

Find din behandler længere nede på denne side eller ved at klikke på Danmarkskortet.

Alle Corrective Sounds behandlere på siden, har bestået deres uddannelse i Corrective Sounds Metoden og har erfaring. Behandlerne arbejder alle ud fra den samme sundhedsprotokol, der er en af kerneområderne i Corrective Sounds Metoden.

Find din behandler her:

Cure2Life v. Ellen Eriksen

Helles klinik v. Helle Skinnerup

Helles klinik v. Helle Skinnerup

Anne-Dorthe O. Helth

Karin Siff Munck KSM – FREKVENS

Balancetilsundhed v. Jytte Dybro

Bio Tuning v. Katrine Bagnkop

Helle Skinnerup

Helle Skinnerup


Adresse: Lillevangsparken 27
By: Greve 
Telefon: +45 2026 0028
e-mail: helle@helleskinnerup.dk
Web: www.helleskinnerup.dk

Åbningstider: Jeg giver behandling alle hverdage efter nærmere aftale.

Focusområder
Jeg tror på, at det hele menneske skal være i fokus, og at du inde i dig selv kan finde det svar, du søger.

Helle Skinnerup

Helle Skinnerup


Kiropraktor.com
Adresse: Ørbækvej 101

By: Odense SØ
Telefon: +45 2026 0028
e-mail: helle@helleskinnerup.dk
Web: www.helleskinnerup.dk

Åbningstider: Klinikken i Odense er åbent efter nærmere aftale

Focusområder
Jeg tror på, at det hele menneske skal være i fokus, og at du inde i dig selv kan finde det svar, du søger.

Karin Siff Munck

KSM – FREKVENS, ”Det magiske i krop, lyd og helbred”.


Adresse: Søren Norbys Alle 5
By: København S
Telefon: +45 2235 2112 
e-mail: karin@siffmunck.dk
Web: www.siffmunck.dk

Ring, besked/sms el. mail, – og du kontaktes.

Focusområder
DK Kinesiolog, eksamineret Corrective Sounds behandler. Instruktør godkendt. Sygeplejerske/sundhedsplejerske, cand.cur. lektor i Børns sundhed/ generel folkesundhed.

Krop, lyd og helbred er i kombination magisk! I lige så høj grad er vores krop og energi i samklang vores bedste ven og samarbejdspartner i livet.

Hver især lever vi vores unikke livshistorie, – som forfatteren Caroline Myss udtrykker i sin bog: Sjælens anatomi: “Vores livshistorie skaber vores biologi”. Ligeledes Chris Griscom udtrykker i sin bog: Den magiske krop: “Vi er ikke bare knogler, kød og blod, vi er prægtige kanaler for energi, der får os til at le, danse og leve”!

I mit arbejde lægger jeg vægt på, at vi sammen med åbne sind, undres, undersøger, kortlægger ved test, ser nye mønstre, tyder brud og skift i de symptomer, gener, og begrænsninger dit krop-sind udviser. Metoden bygger på kombination af test, dialog og samarbejde omkring, at tolke og tyde, hvad dit krop-sind konkret gerne vil have du skal forstå, og finde nye veje til at ændre og udvikle.

Målet er, at øge energi og harmonisere krop og sind til en stabil samarbejdspartner i dit liv.

Min klinik er åben for alle aldersgrupper og udfordringer i forbindelse med vækst, udvikling og helbred, som menneske.

Børn i alle aldre: For tidligt fødte børn, børn der ikke trives, børn der har gennemlevet mange behandlingsforløb, samt unge og voksne, hvor opstart i livet og barndommens temaer er blevet til livets temaer. Symptomer på manglende på energi, livsglæde, mening og måske udvikling af sygdomme, og helbreds- udviklings- og trivselsproblemer, der forstyrrer mål, retning og succes i livet, – er nogle af mine fokusområder.

Desuden er konkrete og afgrænsede helbredsproblemer oplagte til lydbehandling, fx rygsmerter, nervesmerter/nerve i klemme, tinnitus, piskesmæld, bækkenløsning, nervøst hjerte/ hjerteproblemer, urinveje/blæreproblemer, fordøjelses og mave/tarm problemer, hormonelle ubalancer, læse og indlæringsvanskeligheder, stress, depression mm.

 Du er altid velkommen til at kontakte mig for, at høre nærmere!

Ellen Eriksen

Cure 2 life, Aarhus


Adresse: Steen Billes Torv 2, Kld.
By: Århus N
Telefon: +45  2072 7090
e-mail: aarhus@cure2life.dk
Web: www.cure2life.dk

Åbningstid: mandag – fredag imellem kl. 08:00 – 17:00 efter aftale, ring, sms eller send e-mail – og du vil blive kontaktet snarest.

Focusområder
Focusområde: Klinikken har eksisteret siden 2001 og har hjulpet mange mennesker i alle aldersgrupper med mange forskellige symptomer. Både fysiske og psykiske symptomer, gener og stillede diagnoser. Ligeledes børn med indlæringsvanskeligheder, læseproblemer/dysleksi, adfærdsproblemer, enurisis, astma, allergi og høfeber. Smerter i ryg, lænd, nakke eller led, tarmproblemer, forstoppelse, diarre, smerter. Stress, træthed, depresssion og meget andet.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre om jeg kan hjælpe dig eller dit barn.

Anne-Dorthe O. Helth

Anne-Dorthe O. Helth


Adresse: Møllevej 11
By: Varde
Telefon: +45  2331 1790
e-mail: info@ad-helth.dk
Web: annedorthe-kinesiologi.dk

 

Focusområder

Jeg arbejder med Corrective Sounds programmet ,- og har efterhånden opbygget en solid erfaring indenfor flere områder …… det være sig børn , voksne og ældre ………

Udfordringerne kan være mange ,- men har du svært ved at få styr på dit fysiske og psykiske helbred  er du stresset handler det om indlæring / adfærd eller kunne familiens trivsel generelt være bedre ……ja så vil jeg kunne hjælpe dig godt på vej .

Jytte Dybro

Balance til sundhed


Adresse: Nørrebro 12
By: Bindslev
Telefon: +45 2329 6870 
e-mail: jytte@balancetilsundhed.dk
Web: www.balancetilsundhed.dk 

Åbningstider: Mandag–fredag kl. 08.00 – 18.00    Tirsdag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag kl. 8.00 – 12.00 eller efter aftale via online booking på hjemmeside el. ved telefonopkald/sms.

Focusområder

Ergoterapeut med mere end 20 års erfaring, Corrective Sounds behandler og NLP Practitioner. Katalysatoren til positive forandringer i dit liv udspringer fra disse tre fagteoretiske baggrunde og erfaringer

Døjer du med ubalancer i kroppen, som f.eks. smerter, indre uro eller mange tanker i hovedet, uhensigtsmæssig døgnrytme eller andet, så står jeg klar til at hjælpe dig.

For 13 år siden blev jeg ramt af stress og var i et Corrective Sounds-behandlingsforløb. Da jeg oplevede positiv effekt, valgte jeg at uddanne mig i behandlingsmetode.

Udfordringerne kan være mange. Skranter dit fysiske og psykiske helbred, så hjælper jeg dig gerne videre til et liv med sundhed og livskvalitet.

Jeg tilbyder også MatrixRythmeTherapi-massage, der er så effektiv, at den kan få bugt med ubalancer inde i et led f.eks. skulderen, hvor hænder ikke kan komme til og genskabe kroppens normale struktur.

Behandlingen har effekt på mennesker i alle aldre, små og større børn, voksne og ældre. Se mere på min hjemmeside eller kontakt mig, hvis du har brug for en snak, inden vi evt. laver en aftale.

Jeg har selv gået vejen, så jeg ved det virker 🙂

© Corrective Sounds - Designet af r-stjerne.dk