Find din Corrective Sounds behandler her.

Du finder behandler i Corrective Sounds flere steder i Danmark.

Find din behandler længere nede på denne side eller ved at klikke på Danmarkskortet.

Alle Corrective Sounds behandlere på siden, har bestået deres uddannelse i Corrective Sounds Metoden og har erfaring. Behandlerne arbejder alle ud fra den samme sundhedsprotokol, der er en af kerneområderne i Corrective Sounds Metoden.

Find din behandler her:

Cure2Life v. Ellen Eriksen

Helles klinik v. Helle Skinnerup

Helles klinik v. Helle Skinnerup

Anne-Dorthe O. Helth

Karin Siff Munck KSM – FREKVENS

Balancetilsundhed v. Jytte Dybro

Bio Tuning v. Katrine Bagnkop

Helle Skinnerup

Helle Skinnerup

Adresse: Lillevangsparken 27
By: Greve 
Telefon: +45 2026 0028
e-mail: helle@helleskinnerup.dk
Web: www.helleskinnerup.dk

Åbningstider: Jeg giver behandling alle hverdage efter nærmere aftale

Focusområder
Jeg tror på, at det hele menneske skal være i fokus, og at du inde i dig selv kan finde det svar, du søger.

Helle Skinnerup

Helle Skinnerup

Adresse: Windelsvej 71
By: Odense C
Telefon: +45 2026 0028
e-mail: helle@helleskinnerup.dk
Web: www.helleskinnerup.dk

Åbningstider: Klinikken i Odense er åbent efter nærmere aftale

Focusområder
Jeg tror på, at det hele menneske skal være i fokus, og at du inde i dig selv kan finde det svar, du søger.

Karin Siff Munck

KSM – FREKVENS, ”Det magiske i krop, lyd og helbred”.

Adresse: Søren Norbys Alle 5
By: København S
Telefon: +45 2235 2112 Ring, besked/sms el. mail, – og du kontaktes.
e-mail: karin@siffmunck.dk
Web: www.siffmunck.dk

Focusområder
DK Kinesiolog, eksamineret Corrective Sounds behandler. Instruktør godkendt. Sygeplejerske/sundhedsplejerske, cand.cur. lektor i Børns sundhed/ generel folkesundhed.

Krop, lyd og helbred er i kombination magisk! I lige så høj grad er vores krop og energi i samklang vores bedste ven og samarbejdspartner i livet.

Hver især lever vi vores unikke livshistorie, – som forfatteren Caroline Myss udtrykker i sin bog: Sjælens anatomi: “Vores livshistorie skaber vores biologi”. Ligeledes Chris Griscom udtrykker i sin bog: Den magiske krop: “Vi er ikke bare knogler, kød og blod, vi er prægtige kanaler for energi, der får os til at le, danse og leve”!

I mit arbejde lægger jeg vægt på, at vi sammen med åbne sind, undres, undersøger, kortlægger ved test, ser nye mønstre, tyder brud og skift i de symptomer, gener, og begrænsninger dit krop-sind udviser. Metoden bygger på kombination af test, dialog og samarbejde omkring, at tolke og tyde, hvad dit krop-sind konkret gerne vil have du skal forstå, og finde nye veje til at ændre og udvikle.

Målet er, at øge energi og harmonisere krop og sind til en stabil samarbejdspartner i dit liv.

Min klinik er åben for alle aldersgrupper og udfordringer i forbindelse med vækst, udvikling og helbred, som menneske.

Børn i alle aldre: For tidligt fødte børn, børn der ikke trives, børn der har gennemlevet mange behandlingsforløb, samt unge og voksne, hvor opstart i livet og barndommens temaer er blevet til livets temaer. Symptomer på manglende på energi, livsglæde, mening og måske udvikling af sygdomme, og helbreds- udviklings- og trivselsproblemer, der forstyrrer mål, retning og succes i livet, – er nogle af mine fokusområder.

Desuden er konkrete og afgrænsede helbredsproblemer oplagte til lydbehandling, fx rygsmerter, nervesmerter/nerve i klemme, tinnitus, piskesmæld, bækkenløsning, nervøst hjerte/ hjerteproblemer, urinveje/blæreproblemer, fordøjelses og mave/tarm problemer, hormonelle ubalancer, læse og indlæringsvanskeligheder, stress, depression mm.

 Du er altid velkommen til at kontakte mig for, at høre nærmere!

Jytte Dybro

Balance til sundhed

Adresse: Nørrebro 12
By: Bindslev
Telefon: +45 2329 6870 
e-mail: jytte@balancetilsundhed.dk
Web: www.balancetilsundhed.dk 

Åbningstider: Mandag–fredag kl. 08.00 – 18.00    Tirsdag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag kl. 8.00 – 12.00 eller efter aftale via online booking på hjemmeside el. ved telefonopkald/sms.

Focusområder

Ergoterapeut med mere end 20 års erfaring, NLP Practitioner og Corrective Sounds behandler. Katalysatoren til positive forandringer i dit liv udspringer fra disse tre fagteoretiske baggrunde og erfaringer.

Det er uanset, om det drejer sig om ubalancer i kroppen, som f.eks. smerter fra et eller flere steder på kroppen, indre uro eller mange tanker i hovedet, uhensigtsmæssig døgnrytme eller andet som påvirker din dagligdag. Jeg har selv haft gavn af CS- behandlinger i 2009 pga. stress, så kan varmt anbefale denne holistiske behandlingsmetode.

Vi, menneske, gennemlever ikke livet, uden vi oplever forskellige udfordringer/bump gennem årene, som sætter sine spor. Nogle af disse symptomer kan vi genkende fra en eller begge af vores forældre. De er måske nedarvet. Sådanne udfordringer kan give en dårlig start på livet i form af, f.eks. angst, anspændthed, ADHD eller arvelige sygdomme/lidelser – men dem behøver du ikke leve med, da de b.la. kan behandles med Corrective Sounds behandlingen.

Udfordringerne kan være mange – har du svært ved at få styr på dit fysiske og psykiske helbred ……ja så kan jeg hjælpe dig godt på vej videre i livet.

Se mere på min hjemmeside eller kontakt mig, hvis du har brug for en snak med mig, inden vi evt. laver en aftale – Du skal meget velkommen!

Behandlingen har effekt på mennesker i alle aldre, små og større børn, voksne og ældre 🙂

Ellen Eriksen

Cure 2 life, Aarhus

Adresse: Steen Billes Torv 2, Kld.
By: Århus N
Telefon: +45  2072 7090
e-mail: aarhus@cure2life.dk
Web: www.cure2life.dk

Åbningstid: mandag – fredag imellem kl. 08:00 – 17:00 efter aftale, ring, sms eller send e-mail – og du vil blive kontaktet snarest.

Focusområder
Focusområde: Klinikken har eksisteret siden 2001 og har hjulpet mange mennesker i alle aldersgrupper med mange forskellige symptomer. Både fysiske og psykiske symptomer, gener og stillede diagnoser. Ligeledes børn med indlæringsvanskeligheder, læseproblemer/dysleksi, adfærdsproblemer, enurisis, astma, allergi og høfeber. Smerter i ryg, lænd, nakke eller led, tarmproblemer, forstoppelse, diarre, smerter. Stress, træthed, depresssion og meget andet.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre om jeg kan hjælpe dig eller dit barn.

Anne-Dorthe O. Helth

Anne-Dorthe O. Helth

Adresse: Møllevej 11
By: Varde
Telefon: +45  2331 1790
e-mail: info@ad-helth.dk
Web: annedorthe-kinesiologi.dk

 

Focusområder
Jeg arbejder med Corrective Sounds programmet ,- og har efterhånden opbygget en solid erfaring indenfor flere områder …… det være sig børn , voksne og ældre ………

Udfordringerne kan være mange ,- men har du svært ved at få styr på dit fysiske og psykiske helbred ,-  er du stresset ,- handler det om indlæring / adfærd eller kunne familiens trivsel generelt være bedre ……ja så vil jeg kunne hjælpe dig godt på vej .

Katrine Bagnkop

Biotuning.dk

Adresse: Danmarksgade 29
By: Frederikshavn
Telefon: +45 
4274 9454
e-mail: Katrine@biotuning.dk

Web: www.biotuning.dk

Åbningstider: Mandag-torsdag: 8.30-17.00
Fredag: 8.30-16.00
Weekend: Efter aftale
Det er muligt at booke online via hjemmesiden.

Focusområder

Mit navn er Katrine Bagnkop. Jeg driver Bio Tuning i Frederikshavn, en holistisk behandlingsklinik, hvor jeg tilbyder Corrective Sounds behandling, coaching, Yoga og Mindfulness.

Jeg er uddannet Corrective Sounds behandler hos Ellen Eriksen.

Derudover har jeg bl.a. en baggrund som folkeskolelærer og en kandidat i læring og forandringsprocesser.

Mit fokus på dig i behandling er at skabe et forløb, hvor du kommer tilbage i balance og får værktøjerne til at bevare den fremadrettet, så din sundhed og indre velvære bevares.

© Corrective Sounds - Designet af r-stjerne.dk