0
Din Kurv

Foredrag om CS-metoden og uddannelsen

Her vises intromøder eller foredrag. Når du klikker på en begivenhed, vil du kunne se flere oplysninger. Ønsker du mere viden om selve Corrective Sounds-metoden, er du altid velkommen til at kontakte akademiet.

Syngeskål
Indlæring og Trivsel
Oprydning i traumer
Sundhed for krop og sjæl

Hvert event eller foredrag har til formål at lære dig mere om f.eks. indlæring og trivsel, oprydning i gamle traumer eller sundhedstips til din krop og sjæl. Det er vigtigt for os på Corrective Sounds Akademiet at lære fra os omkring alternativ behandling.
Ellen Eriksens mission er med CS-metoden (Corrective Sounds-metoden) at hjælpe og styrke kroppens egen helbredende kraft for at opnå sundhed og også trivsel og et bedre selvværd. Der findes ikke en lignende holistisk alternativ uddannelse, der med samme nænsomhed, effekt og hurtighed kan afhjælpe kroppen med flere forskellige gener og symptomer i en og samme behandling. Ofte er 2-4 behandlinger tilstrækkeligt.

CS-metoden er udbredt fra mund-til-mund metoden. Vores klienter har mange forskelige årsager til at opsøge os. Flere henvender sig fordi de hidtil ikke har kunnet finde den rette hjælp til at få løst deres sundhedsudfordringer eller ikke har kunnet tåle tilbudte behandlinger eller ikke har ønsket at tage medicin. Børn og unge har ofte brug for hjælp til bedre indlæring, adfærd og trivsel.

Gennem events og foredrag kan vi lære flere om denne alternative behandlingsmetode. Her på hjemmesiden kan du finde udtalelser fra vores klienter og om deres forskellige positive erfaringer med brug af CS-metoden. 

Corrective Sounds Akademiet  gør sit bedste for at få mere lys på CS-behandlingsmetoden samt få flere kvalificerede mennesker uddannet i CS-metoden, så vi på den måde kan hjælpe så mange mennesker som muligt på en helt naturlig måde.