0
Din Kurv

Jeg har fundet mig selv

Det startede med jeg fik et gavekort til kinesiolog Helle Skinnerup af min svigerfamilie, da de mente, det måske kunne hjælpe mig med mine problemer og et svar på, hvorfor jeg havde det, som jeg havde det. Mine svigerforældre har også selv været hos Helle, og hun har hjulpet dem meget.
Jeg havde døjet meget med min ryg, jeg havde ondt hver dag, og en dag mærkede min kæreste mig på ryggen – jeg bulede ud i min venstre side i længden. Jeg bulede så meget ud på ryggen, at man kunne se den, når jeg havde en bluse på. Jeg er blevet scannet, og lægerne mente, det ville hjælpe med fysioterapi, så det gjorde jeg, men det hjalp ikke, jeg fik mere og mere ondt. Det føltes som om den muskel nede ved længden trykkede på flere nerver i kroppen, min krop låste fuldstændig. Jeg tog smertestillende piller hele tiden, og jeg blev mere og mere træt. Jeg kunne ikke rigtig noget, for lige meget hvad jeg gjorde, fik jeg så ondt, at jeg ikke kunne være nogen steder.

Nogle uger før jeg skulle hen til Helle, fik jeg ekstremt ondt i mit hjerte og blev sendt på hospitalet, men mit hjerte var helt fint og alt så godt ud, men jeg havde stadig ekstremt ondt.

Min kæreste tog med hen til Helle, for jeg anede ikke, hvad det var for noget, han havde været hos Helle før og prøvet det, jeg skulle igennem, så jeg tog ham med som støtte. En meget glad kvinde kom mig i møde, hun fortalte lidt om, hvad en kinesiologi er for noget og hvad hun vil gøre. En meget afslappende behandling. Jeg havde en masse ting fra min fortid, som jeg havde lagt fra mig, som kom frem – f.eks. jeg havde en depression for nogle år siden, som jeg var kommet over, men alligevel følte jeg ikke, den var helt væk. Det var en mærkelig følelse, men jeg fik svar på en masse spørgsmål, som jeg nok havde søgt efter i mange år. Det lettede meget at få tingene ud og få svar på, hvorfor jeg havde haft ondt i ryggen og hvornår det var sket. Men ikke mindst har jeg fået svar på, at mit hjerte var helt fint, men når jeg begynder at blive stresset eller tænker for meget, så vil mit hjerte lige fortælle mig ” hør her nu skal du trække vejret og ikke bekymre dig så meget!” Nogle knogler havde rykket sig på min rygrad, nogle havde også drejet sig meget lidt. Det var en af grundene til, den bule også var kommet. Jeg hørte nogle klokker hos Helle.

Da vi har helt færdige kunne jeg bevæge mine ben på en helt anden måde, end jeg kunne før. Jeg kunne trække mine knæ helt op til maven, og det havde jeg slet ikke haft mulighed for før. Min krop føltes helt varm og behagelig. Og med hensyn til mit hjerte kunne jeg ikke mærke noget, hvor før jeg kom hen til Helle gjorde det ondt, det føltes som om der var en hånd, der blev ved med at trykke. Men det er helt væk nu.

Jeg skulle høre klokkerne hver dag, og jeg kunne mærke for hver dag, at det hjalp mere og mere. Nogle dage kunne mine følelser være helt oppe og nede, og jeg kunne være ked over ingenting, men jeg har også oplevet nogle ting i mit liv, som jeg nok har holdt inde og som skulle ud, for at jeg kunne komme videre.

En aften hørte jeg klokkerne og så sagde det ”knæk” nede ved lænden, og så var jeg helt sikker på knoglerne, var sat på sin rigtige plads igen.

  1. gang jeg mødte hos Helle, gik hun ligesom som første gang i gang med at stille min krop spørgsmål. Jeg følger med i spørgsmålene, og jeg kan mærke, at der intet er galt mere. Jeg har ikke ondt, jeg er glad, jeg har fået mere selvtillid. Det har simpelthen været en vild rejse for mig.

Både Helle og jeg var rørt over, hvor vildt stærkt det gået, og hvor meget godt det har gjort for mig. Jeg vil anbefale Helle til ALLE! Det er helt vildt, hvor meget det kan hjælpe dig.
Jeg stadig målløs, i starten troede jeg ikke rigtig på det, men det kan jeg love dig for, jeg gør nu! Alle mennesker burde gøre det, for det kan ikke andet end hjælpe dig.

Mange tusind tak Helle. Jeg evig taknemlig for det, du har gjort!
Knus Karina