0
Din Kurv

Colitis Ulcerosa forsvandt

Af Jannike Sørensen

Jeg henvendte sig til Cure2life i marts måned 2011. I ca. 4 år havde haft diagnosen Colitis Ulcerosa – en kronisk betændelsestilstand i tyktarmen.

Jeg var plaget af diarreer, udpræget træt og manglende energi. Både fysisk og psykisk var det opslidende. I det hele taget fyldte sygdommen meget i mit liv og mit liv var meget styret af den. Det at have et toilet i nærheden var en nødvendighed og ofte måtte jeg sige fra til arrangementer.

Efter jeg fik diagnosen på et mindre sygehus, blev jeg henvist til en specialafdeling, hvor der var den bedste ekspertise indenfor tarmsygdomme. Her påbegyndte jeg medicinsk behandling. Medicinen skulle dæmpe betændelsestilstanden i tarmen og dermed også diarreerne. I et stykke tid var der ro, men i januar 2011 fik jeg på trods af den medicinske behandling alligevel et udbrud af sygdommen igen. Her forsøgte lægerne at øge dosis i medicinen uden effekt, samt afprøvede jeg en kur med et andet præparat, som dog havde effekt, men ved ophør var der stadig symptomer.

Gennem en veninde havde jeg hørt om Cure2life, og i marts måned kom til klinikken for at høre nærmere om behandlingen, fik jeg en god snak med Ellen Eriksen. Jeg havde brug for at prøve behandlingen, da den medicinske ikke hjalp mig tilstrækkeligt. I marts måned fik jeg en tid til behandling hos Ellen Eriksen. Indtil da blev jeg opfordret til at prøve at undgå hvedemel og mælkeprodukter i min kost. Da jeg kom til den første behandling i maj, havde jeg allerede haft god effekt af diæten. Diarreerne var aftaget og jeg havde det bedre både fysisk og psykisk. Jeg fik 4 behandlinger 2011, hvor jeg opnåede at blive helt frisk og symptomfri. Jeg følger fortsat diæten og blev testet for hvilke kosttilskud jeg har behov for. Desuden indtager jeg probiotika, der skaber balance i tarmen.

Noget af det rigtig gode, som jeg oplevede ved at komme i behandling hos Ellen Eriksen var, dels naturligvis at behandlingen hjalp, men hun følte sig virkelig mødt. Der var en, der havde tid til mig, som var rolig, og troede på, at hun kunne hjælpe mig, hvilket gav mig håb. I det hele taget har det været fantastisk at komme hos Ellen Eriksen. Det ændrede fuldstændigt min livskvalitet.

Jeg er for længst afsluttet og har ikke haft behov for behandling gennem hele 2012. Har i oktober 2012 været til et tjek, som bekræfter mig i, hvad jeg selv oplever, nemlig at jeg er i fin balance fortsat. Følger diæten i hverdagen, og kan tillade mig at slække lidt på diæten, når jeg f.eks. er ude. Jeg benytter fortsat lydbehandling for at holde mig i balance og tænker ikke længere over sygdommen og har et velfungerende liv.