0
Din Kurv

Vi lærer at afdække og korrigerer ubalancer, før de udvikler sig til sygdomme

Af Titi Mikkelsen.

Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder inden for det offentlige sundhedsvæsen på 20. år. For mig har Corrective Sounds-uddannelsen været nøglen til at få forenet min naturvidenskabelige baggrund med min “alternative” viden om energisystemet og naturens principper. Corrective Sounds-metoden giver mulighed for at bringe al den viden, du har i spil på en enkel og systematisk måde, der er nøje tilpasset til den enkelte klient – og jeg har faktisk aldrig brugt viden fra min ergoterapeutuddannelse så meget som nu.

Jeg stiftede bekendtskab med Corrective Sounds-metoden for flere år siden, da min datter kom i behandling. Faktisk var jeg meget tæt på blankt at afvise Corrective Sounds-metodens hjemmeprogram, som min mand og datter kom hjem med efter den første behandling, fordi jeg som ergoterapeut er naturvidenskabeligt skolet, og det var bare for mærkeligt. På den anden side var vi så tilpas desperate, at jeg gjorde det ræsonnement, at det kunne da i hvert fald ikke skade at prøve.

Baggrunden var, at vores datter igennem lang tid havde haft forskellige diffuse gener, der kom og gik, f.eks. eksem, maveproblemer og nedsat energi. Efter et par år med mange lægelige undersøgelser, men uden nogen klinisk forklaring og dermed nogen egentlig behandling, tilkom pludselig også angst – fra den ene dag til den anden. Historikken taget i betragtning, havde vi som forældre en klar fornemmelse af, at angsten var ægget og ikke hønen, og for os var behandling af endnu et symptom ikke vejen frem. Hvad ville det næste så blive? Nu ville vi have fat i roden, og søgte derfor andre veje.

Vi fik foreslået Ellen Eriksen. Og med Corrective Sounds-behandlinger begyndte det hele at vende efter 3-4 uger. Det har været en lang, men meningsfuld proces og i dag har vores datter det godt. Hun bruger stadig redskaberne indimellem, hvis hun føler sig lidt i ubalance eller bare forebyggende – det gør hele familien i øvrigt.

Siden har jeg været optaget af metoder til at afdække og korrigere ubalancer før de har rodfæstet sig som egentlige sygdomme, der kan konstateres klinisk af lægen. Metoder der fokuserer på at fjerne årsager fremfor at behandle symptomer. Den interesse har både bragt mig omkring studier af yogaens sundhedsviden Ayurveda og Corrective Sounds-metoden.

For mig har Corrective Sounds-uddannelsen været nøglen til at få forenet min naturvidenskabelige baggrund med min “alternative” viden om energisystemet og naturens principper. Corrective Sounds-metoden giver mulighed for at bringe al den viden, du har i spil på en enkel og systematisk måde, der er nøje tilpasset til den enkelte klient – og jeg har faktisk aldrig brugt viden fra min ergoterapeutuddannelse så meget som nu. Jeg har erfaret forskellen på videnskab og visdom, og at kombinationen af de to ting kan være kraftfuld.

De bedste hilsner
Titi Mikkelsen