0
Din Kurv

Raskmeldt for stress, angst og depression

Af Malene Thøgersen.

Med blot en enkelt Corrective Sounds behandling er jeg nu raskmeldt for stress, angst og depression

Følelsen af ikke at være tilpas i sig selv, og føle at der er noget der ikke er som det skal være, er der sikkert mange der i perioder i livet kan nikke genkendende til på den ene eller den anden måde.

Hos mig havde den periode varet alt for længe, og det endte ud i en sygemelding fra mit job. Jeg havde længe haft følelsen af, at ikke alt var som det måske burde være. I starten tænkte jeg at det kunne jeg sagtens selv klare. Det kunne jeg også langt hen ad vejen, men til sidst kunne jeg ikke længere selv få brikkerne til at falde på de rigtige pladser.

Sygemelding

Jeg blev sygemeldt med tegn på stress, angst og depression. Det var frustrerende ikke at kunne de ting jeg plejede at kunne, og en tur i supermarkedet var blevet til noget af en prøvelse for mig. Det var forbundet med både hjertebanken, svedeture og følelsen af fuldstændig at miste overblik.
Gennem nogle bekendte hørte jeg om Cure2life og Ellen. Når mine bekendte fortalte om deres oplevelser med behandlinger hos Ellen lød det næsten for godt til at være sandt, og egentlig også lidt som noget hokus pokus, men jeg havde nået et punkt, hvor jeg var klar til at prøve hvad som helst for at komme på rette køl igen.

Metoden ”snakker” direkte med kroppen

Noget af det allermest befriende ved denne type behandling er, at Ellen ”snakker” direkte med kroppen. Inden behandlingen havde jeg udarbejdet en liste over symptomer. For mig var de mest markante symptomer; træthed, madlede og det ikke at have overblik til at få en hverdag til at fungere. Med udgangspunkt i de symptomer jeg havde noteret mig spurgte Ellen simpelthen kroppen direkte, om det kunne passe og i hvor stor grad det påvirkede mig. Det var en kæmpe befrielse ikke selv at skulle svare på alle disse spørgsmål, men bare slappe af i det og vide at kroppen selv kunne svare. Følelsen af at der gang efter gang blev svaret korrekt, er noget af det mest surrealistiske jeg har prøvet, men hvor var det rart. Der var ikke noget filter på, det var den rå sandhed, og jeg skulle ikke engang tage stilling til at svare. Det gjorde kroppen for mig. Da jeg mødte op til den første behandling var jeg træt, sådan rigtig træt, faktisk så træt at det føltes som om at hvis jeg faldt i søvn så kunne jeg sove i flere dage. Da Ellen spørger min krop, hvor meget strøm der var tilbage på mine batterier, svarer kroppen 6%. Først var jeg rimelig chokeret, for alle ved at når mobiltelefonen rammer 5% så er det bare med at finde den lader og få den sat i. Med andre ord mine batterier var kørt helt flade. Omvendt gav det mig også en ro at vide, at det jeg følte også var det kroppen sagde.

Til sidst i behandlingen spørger Ellen igen kroppen, hvor meget strøm der er på mine batterier. Her svarer kroppen at der er 80% strøm på! Og jeg kunne mærke det med det samme. Jeg fik varme i mine kinder, og jeg havde slet ikke lyst til at tage den der lur på flere dage. Jeg følte mig vågen, for første gang i måneder.

På vejen hjem klarer jeg endda at handle ind, og det foregår uden svedeture og hjertebanken, og med en ro jeg ikke havde følte længe.

Væk med tankemylder

En anden ting der havde påvirkede mig rigtig meget var tankemylder. Det var også en af de ting der gjorde, at jeg sjældent kunne falde i søvn om natten. Da jeg kørte fra hendes klinik efter første behandling var der totalt ro i mit hoved. Jeg kan sågar huske at jeg tænkte, at det var godt nok en mærkelig ro der pludselig var. Den konstante summen i hovedet jeg havde inden, var væk bare sådan.

Under min behandling kom det også frem at der var visse madvare jeg helst skulle undgå, og nogle kosttilskud jeg med fordel kunne tage for at få kroppen tilbage i balance. Allerede efter 2 dage kunne jeg mærke forskel. Jeg var slet ikke så oppustet mere, og den konstante kvalme var også væk efter en enkelt behandling.

Det var som om, at alle brikkerne fandt deres pladser igen. De brikker jeg ikke selv kunne få på plads, fordi der var forhindringer i vejen, kunne Ellen hjælp med at flytte rundt på så det hele faldt på plads.

Jeg kan kun varmt anbefale Ellen og Cure2life til andre der måtte opleve stress eller andre udfordringer. For selvom det måske lyder som hokus pokus, så virker det altså.

Blev fri for stress

Jeg føler mig enormt heldig over, at jeg så tidligt i min sygemelding fandt frem til Ellen, for det har haft en helt afgørende betydning for, at jeg har været i bedring så hurtigt, og igen føler at jeg har overblikket og mod på livet og er igen i arbejde efter en enkelt behandling.

Malene Thøgersen, Maj 2020