0
Din Kurv

Mange muligheder for at hjælpe mennesker, med så utrolig mange forskellige lidelser

Af Marianne Agerholm. I mange år har jeg arbejdet på kontor, men har haft stor lyst til et arbejde, der kan gøre en forskel for andre. Jeg har ledt efter forskellige behandlingsformer, der kunne give mig dette – netop at kunne hjælpe den enkelte til at opretholde balance i den selvhelbredende krop, gerne helst inden det blev nødvendigt at fylde kroppen med medicin eller at afværge en operation.

Hvorfor faldt mit valg så lige på uddannelse i Corrective Sounds-metoden?

Tidligere arbejdede jeg i en meget stresset branche og har derfor oplevet, hvad stress gør ved mennesker. Stress er efterhånden ved at være en folkesygdom. Da det ramte min bedste veninde og hun fik hjælp hos Cure2life v/Ellen Eriksen, fik jeg øjnene op for, hvad Corrective Sounds Metoden er og kan gøre i modsætning til det almene sundhedsvæsen. Jeg blev introduceret til uddannelsen, og var ikke i tvivl om, at dette kunne være noget for mig. Med metoden giver det den enkelte Corrective Sounds behandler, så mange muligheder for at hjælpe mennesker, med så utrolig mange forskellige lidelser- stress, læsevanskeligheder, uro i kroppen, mangel på energi, udbrændthed…. ja der kan nævnes mange flere symptomer. Som et eksempel fra min praktikundervisningsperiode, kom børn til behandling som næsten ikke kunne læse inden behandlingen gik i gang, og da behandlingen var fuldført, kunne de læse flydende, jeg har set ” folk” komme til behandlingen, tunge som en sten og går derfra let som en fjer. 

Alle burde give sig selv muligheden for at afprøve denne type behandling og mange flere burde uddannes i metoden.

Kh. Marianne