0
Din Kurv

Kalder flere sygeplejerskere

Er du som sygeplejerske også frustreret over ventetiden og behandlingstilbuddene i det etablerede sundheds- og skolevæsen og ikke føler, at du bliver påskønnet dit arbejde? Vil du gerne lære mere om helbredelse af det hele menneske frem for symptombehandling? Brænder du for at hjælpe andre? Og kunne du tænker dig et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer?

Sundhedsfaglige er passionerede, hjertet-først mennesker, og som ofte prioriterer sig selv i sidste række. Men nu er det på tide at sætte dig selv først, se indad og lægge stilen om. Hvad enten du er ansat eller drømmer om at blive selvstændig, handler det om at finde ud af, hvor og hvem du vil arbejde med og på hvilken måde, du vil arbejde – så du ikke brænder ud. På den måde kan du skabe netop det arbejdsliv og den klinik, du drømmer om.

Det, vi vælger at bruge de fleste af vores vågne timer på, er vores arbejde. Og det er ikke så mærkeligt. Vi har alle brug for at have en funktion og tjene penge, og derfor er vores arbejdsliv enormt vigtigt for vores trivsel. Alligevel oplever mange sundhedsfaglige, at arbejdet er hårdt. Og ofte efterlader arbejdet os med følelsen af, at vi ikke gør den forskel for vores patienter, som vi ønsker. Det er for mange den dybeste motivation for, at vi overhovedet blev sundhedsfaglige. I stedet kommer vi til at cirkle rundt og gribe efter kortsigtede løsninger, som ikke får os i den retning, vi egentlig ønsker.

Er din drøm at opnå fleksibel arbejdstid, højere løn og bedre trivsel?
I mine år som sygeplejerske og arbejdsmiljøkonsulent var jeg dedikeret til at gøre den største forskel, jeg kunne for enten patienterne eller medarbejderne på virksomhederne. Det gjorde mig oprigtigt glad. Men lave lønninger, for hårdt arbejde, ufleksible arbejdstider, travlhed og opgaver gjorde, at jeg i stedet valgte at blive selvstændig komplementær behandler. Mit arbejde giver mig stadig stor arbejdsglæde. Ikke mindst giver det mig energi og glæde, når de mange tusinde klienter igen oplever at få deres sundhed og trivsel tilbage på sporet og uden brug af medicin. Derfor vil jeg uddanne dig, der ved, at du kan mere, og der er noget bedre til dig, der venter, men ikke har fundet vejen dertil endnu. Corrective Sounds-metoden er en effektiv hurtig metode til at hjælpe mennesker i alle aldre til sundhed og trivsel og så helt uden brug af medicin.

Jeg har valgt at videregive mine mange års viden og erfaringer til sygeplejersker og andre sundhedsfaglige i min udviklede behandlingsmetode. For du véd, at der er en større verden, hvor vi både skaber resultater sammen med ”patienter”, som ved, hvad sundhed er værd, og hvor vi træffer bevidste valg, der forbedrer både vores klienters og vores eget arbejdsliv, sundhed og trivsel.

Vi skal væk fra Quick-fixes og i stedet skabe kvalitets sundhed og trivsel så vi alle oplever det gode liv.