0
Din Kurv

Hvad er værdien af din sundhed?

”Helbredet værdsættes ikke, før sygdommen kommer” (ukendt forfatter)

Dit helbred er det mest værdifulde du har, så hvad er du villig til at investere for at blive sund og rask i fremtiden? Du har måske gjort dig både gode og dårlige erfaringer? De senere år er vi blevet flere, der opsøger viden og metoder til, hvad vi faktisk selv kan gøre for at bevare vores egen og familiens sundhed. Vi er blevet mere bevidste forbrugere, som vælger mere økologi, kødfrie dage, dyrker regelmæssig motion, mindfulness, meditation, yoga og går til alternative behandlere osv. Ligeså afprøver vi forskellige sundhedstrends og nogle oplever at have positiv effekt og andre mindre god effekt. Der er rigtig mange både sundhedstilbud og muligheder.

Jeg oplever, at det for flere kan opleves forvirrende.  For hvad skal vi egentlig tro på, når der også gives modsatrettede oplysninger, der ofte resulterer i stor frustration, så det ender med, at vi opgiver ”sundhedsprojektet” og fortsætter hverdagen, som vi plejer. Det er rigtig ærgerligt i min optik. For jo mere vi er bevidste om vores egen sundhed, i langt højere grad kan vi forebygge gener eller sygdom.

Sundhedsfremme og forebyggelse er med til at fremme vores sundhed, trivsel og livskvalitet. Vi må selv tage ansvar og investere i at forebygge sygdom. Vi er nødsaget til at betragte det hele menneske i den brede sundhedsforståelse for at forebygge sygdom.

CS-metoden kortlægger kroppens individuelle ubalancer med baggrund i både din livsstil og levevilkår. Ikke uvæsentligt så har metoden mulighed for at genoprette din krops ubalancer. Som behandler kan jeg hjælpe og vejlede dig om, hvad din krop har behov for. Det gøres ved at finde ud af, hvad der faktisk generer netop din krop, og hvad du efterfølgende derhjemme specifik har brug for at foretage dig for at få det godt igen. Mange forskellige gener behandles i samme behandlingsforløb. Din krop er eksperten på, hvad den har brug for, for at have det godt. Det omhandler bl.a. behov for kost, kosttilskud, motion og job.

Igennem snart 40 år som både sygeplejerske, arbejdsmiljøkonsulent og Corrective Sounds-behandler har jeg indsamlet både viden og erfaringer med, hvorledes både livsstil og levevilkår påvirker sundheden, men også at vores kroppe er forskellige og individuelle. Det gælder både fysisk, kemisk og psykiske sårbarhed og robusthed jf. illustrationen øverst. Vores individuelle livsstil og ressourcer i forskellige udfordrende livssituationer er af stor betydning for sundheden.

CS-behandlingsforløbet består oftest af 2-4 behandlinger over en periode på 3-4 måneder, hvor helingsprocessen følges. I behandlingsforløbet får du behandling med lydtoner samt en plan for, hvad du selv skal gøre for at støtte kroppen i at få det bedre. Læs mere om de gode erfaringer med behandlingsmetoden på hjemmesiden under klientudtalelser og i min bog ”Selvheling – slip ADHD, stress, smerter, allergier og andre ubalancer”, hvor 25 klienter fortæller deres helt personlige historier.

”Den som har et godt helbred, er rig uden at vide det” (italiensk ordsprog)