0
Din Kurv

Hvad er en muskeltest

muskel test

Corrective Sounds-metoden benytter en ”muskeltest teknik” (fra kiropraktor uddannelsen i USA) for at kortlægge og analysere kroppens energiniveau. Vi laver en såkaldt energidiagnose. Teknikken bruger vi sammen med en udviklet sundhedsprotokol til at kortlægge og analysere ubalancer i kroppens mange forskellige energisystemer. Vha. muskeltesten kan CS-behandleren få eksakte tidspunkter, hvor ubalancerne er opstået hos personen, der testes.

Muskeltesten benyttes også til at identificere de forskellige frekvenser, som kroppen har brug for at få tilført for at kunne genskabe balancen. Når kroppens selvhelende kræfter tager over, får kroppen mulighed for at reparere sig selv og hele.

Under testen hviler klientens underarm på briksen, og CS-behandleren presser et tryk op optil et halvt kilo på underarmen. Ved et “ja-svar” bliver armen bøjet, mens den ved et “nej-svar” bliver svag i forhold til, hvad der ønskes viden om. Der testes altid på en sådan måde, at klienten kan høre, hvad vi beder kroppen svare ja eller nej på. Undervejs forklarer CS-behandleren, hvad kroppen svarer på, og der samtales om det, kroppen fortæller og om dette giver mening for klienten. Med hjælp fra Corrective Sounds-metodens udviklede sundhedsprotokol og muskeltest teknik identificeres, “hvor”, “hvordan” og “hvornår” et traume har skabt en ubalance i kroppen. Muskeltesten påviser ubalancer og når disse korrigeres/reguleres kan der frigøres energi til at klienten kan få en forbedret funktion både fysisk, kemisk og energimæssigt samt psykisk (socialt).

Når behandleren trykker på underarmen, er det ikke forbundet med smerter eller ubehag. Muskeltesten er en måde, hvorpå vi kan lære at forstå krop, sind og sjæl – uden om vores bevidsthed.

Det største udbytte af behandlingen oplever klienten, når det er muligt at identificere de tidligste tidspunkter for ubalancernes opståen. Akutte traumer er hurtigere at korrigere og regulere, hvorimod ældre ubalancer kan forekomme mere omfattende, og kroppen kan have brug for en længere restitueringsperiode.

(Mere herom i bogen “Selvheling” side 39-40)

muskel test

CS-behandleren trykker let på under håndleddet. Kroppen svarer “ja”.

muskel test

Ved et “nej-svar” bliver armen bøjelig.