0
Din Kurv

Det jeg blev mest chokeret over, var de ting, som min krop svarede

– Skrevet af Maria.

Jeg havde hørt fra en fælles bekendt, at Ellen havde hjulpet Annes datter. Derfor kendte jeg godt til Ellens behandlingsmetode, hvilket gjorde mig nysgerrig. Jeg havde dog svært ved at forstå, hvordan det hele fungerede og hvordan Ellen kunne hjælpe med for eksempel koncentrationsbesvær. Allerede efter første behandling følte jeg mig meget mere klar i hovedet, jeg kunne bedre fokusere på mit arbejde og jeg begyndte at sove bedre. Men det jeg blev mest chokeret over, var de ting, som kroppen svarede. Anne og Ellen fortalte mig, hvor gammel jeg var de gange, hvor jeg havde oplevet stress. De kunne ikke fortælle mig, hvad der var sket, men kun hvor gammel jeg var. De tidspunkter kroppen testede frem, passede med alle de nye skoleskift, jeg har oplevet.

Anne behandlede mig tre gange, hvor jeg efterfølgende føler, at livet er blevet “nemmere”. Jeg kan mærke behandlingens effekt på mange områder. Blandt andet føler jeg, at jeg er bedre til at stå op for mig selv. Det er ikke lige så svært for mig at sige fra overfor uønskede situationer. Derudover er jeg blevet mere klar i hovedet og jeg kan koncentrere mig i længere tid og forholde mig til én ting ad gangen uden at blive distraheret. Førhen har jeg døjet meget med migræne, hvilket jeg også har haft mindre af siden behandlingen. Jeg har også fået mere hvile og ro indeni, hvilket har gjort, at jeg har kunne sove bedre og derfor været rustet til at klare hverdagen nemmere.

Siden min behandling har jeg anbefalet folk i min omgangskreds at prøve det samme, da jeg kan se, at mange har udfordringer som jeg ved at CS-behandling kan hjælpe dem med.

(Maria, Annes øveklient)