0
Din Kurv

Jeg vil anbefale CS-metode, da den er effektiv for så mange ting

– Skrevet af Anna.

Inden da havde jeg svært ved at forstå og tro på, at behandlingen ville kunne kurrer sådan noget som angst, da jeg ikke forstod metoden. Da jeg får min første behandling, bliver jeg præsenteret for teorierne bag metoden, hvor det derefter gav mere mening for mig. Under selve behandlingen var jeg overrasket over, hvor lidt det krævede af mig, da jeg bare skulle ligge helt stille og min krop via en muskeltest gjorde arbejdet for mig. Jeg synes, det var spændende at høre, hvilke svar min krop gav på Annes spørgsmål. Udover de problemstillinger jeg selv kom med, kunne Anne ligeledes kortlægge andre ubalancer, der gav god mening for mig med hensyn til både emne og alder. For eksempel fik jeg at vide, at jeg havde oplevet en stor stressreaktion, da jeg var 19 år og fire måneder, hvilket var det tidspunkt, jeg mistede min farmor.

Efter to behandlinger kan jeg mærke tydelig forskel på flere faktorer i mit liv. Jeg var i forløbet midt i at skrive min bacheloropgave og havde en oplevelse af, at jeg var mere klar i hovedet og kunne koncentrere mig mere intensivt. Derudover oplevede jeg, at min angst blev mindsket betydeligt. Før mine behandlinger hos Anne havde jeg svært ved at være alene hjemme. Jeg kom altid til at tænke worst case og bilde mig selv de værste ting ind, der kunne ske. Efter behandlingerne har jeg flere gange været alene uden besvær og jeg har heller ikke længere behov for, at døren nødvendigvis skal være låst.

Jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for både at kunne hjælpe Anne i hendes uddannelse, men også at kunne få en gave i form af mere overskud og frihed i min hverdag. Jeg vil anbefale alle at give denne behandlingsmetode en chance, da den er så effektiv for så mange ting.

(Annes øveklient)