0
Din Kurv

En meget større følelse af ro mentalt og mindre smerter i min skulder

– Skrevet af Sara.

Jeg hørte om Ellens CS-metode gennem min veninde, som var øveklient på Corrective Sounds-Akademiet. Da jeg bliver spurgt, var jeg ikke i tvivl om, at det ville jeg også gerne. Jeg syntes, at det lød vildt, hvad min veninde havde fået ud af det og hvad hendes krop kunne fortælle hende om de begivenheder, der havde været i hendes liv.

Mit besøg hos Anne og Ellen var meget trygt. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. De forklarede processen på en måde, så jeg ikke var i tvivl om, hvad der skulle ske. Jeg kom med problemstillinger som stress, ondt i min skulder og andre smerter. Da jeg bliver behandlet, får jeg at vide, at jeg har oplevet store stressreaktioner, da jeg var 21 år og en måned, samt 21 år og tre måneder. Det passede på det tidspunkt, hvor min mors sygdom blev værre og det tidspunkt, hvor hun desværre gik bort. Efter jeg har fået to behandlinger, har jeg oplevet en meget større følelse af ro mentalt, og jeg har også langt mindre smerter i min skulder.

(Sara, Annes øveklient)