0
Din Kurv

Koblingen ml. teori og praksis viste, hvor holistisk Corrective Sounds-metoden arbejder

Af Katrine Bagnkop. I februar 2020 startede jeg på Corrective Sounds Akademiet hos Ellen Eriksen. Grunden til at jeg valgte uddannelse, var efter min søns behandlingsforløb hos Ellen, som på ganske kort tid havde givet os en anden dreng. Min søn var sensitiv, ordblind og havde lavt selvværd. Disse ting påvirkede hans psyke i høj grad og han lukkede sig meget inde i sig selv. Efter fire behandlinger hos Ellen fik vi gradvist en anden dreng, som hurtigt åbnede sig op, blev fyldt med energi, gåpåmod og fik mere selvværd.

Denne forvandling var for mig overvældende. Jeg er uddannet skolelærer og har arbejdet som inklusionsvejleder med børn med udfordringer – men aldrig har jeg oplevet en så stor forandring på så kort tid.

Mens min søn fik hans behandling, var jeg selv kandidatstuderende på sidste år, og skulle derfor til at beslutte mig for, hvad jeg skulle i mit videre arbejdsliv. Jeg var nysgerrig på om denne alternative behandling kunne være et element i min fremtid. Derfor valgte jeg selv at modtage behandling, for at mærke effekten og forstå den bedre. Jeg var målløs, allerede dagen efter var tankemylderet væk, usikkerheden på min fremtid forsvandt, energien var høj og troen på mig selv vendte tilbage. Efter det var jeg ikke i tvivl om, at det var det her jeg skulle.

I februar 2020 gik jeg i gang hos Ellen, hvor jeg og en medstuderende gennem gik et praksis-lærings-forløb, hvor Ellen via teori og praksis førte os stille og roligt ind i behandlingsmetoden. Den nære kobling mellem teori og praksis gjorde forståelsen bedre og udfoldede indsigten i hvor holistisk en behandlingsform Corrective Sounds Metoden er.

Jeg glæder mig til at blive dygtigere og dygtigere til at behandle – og med Ellen som mentor er jeg ikke i tvivl om, at jeg vil kunne skabe mig selv et fremtidigt arbejdsliv som CS-behandler.

De bedste hilsner
Katrine