0
Din Kurv

Af med migræne, tinnitus og allergi

Af Anonym.

I mange år har jeg bl.a. døjet med migræne / hovedpine, tinnitus og allergi. Jeg har gennem egen læge , ørelæge og fysioterapeuter, gennemgået forskellige øvelser , som skulle hjælpe mig . Dog følte jeg ikke rigtigt det hjalp, så da jeg ved et tilfælde mødte behandler Anne Dorthe Helth, og hun fortæller mig om mulighederne omkring Corrective Sounds, lytter jeg meget interesseret.

Da jeg kommer første gang, opdager Anne-Dorthe, at jeg bl.a. har en ret markant skævhed i hoften, som efter 1. besøg bliver rettet op. Derudover er der blokeringer i kroppen, som også bliver taget hånd om.

I mit forløb, over 3 gange, – mærker jeg gradvis der kommer en rigtig god balance i min krop , og i det hele taget oplever jeg en bedre udholdenhed . Man føler virkelig hele kroppen bliver rettet op. Jeg mærkede det første gang, da jeg skulle balancere ned af trappen, med en bakke med glas og tallerkener. Ingen usikkerhed, men rigtig god balance i kroppen og et bedre velbefindende. Super dejligt.

Hvis jeg har overanstrengt min krop og jeg bliver øm, lytter jeg til lydene, og smerterne forsvinder. Jeg har fået styr på hovedpinen og mit tinitus, og mærker jeg noget, lytter jeg til lydene – og helt automatisk sænker man skuldrene og spændingerne forsvinder. Det er hvad jeg oplever. Jeg er i det hele taget glad for at kunne holde mig selv ved lige, og have et super-liv ……uden smerter.

I det forløb jeg har haft, har jeg oplevet mange ting. Bl.a. har jeg fået reguleret min tarm. Jeg blev sat i gang med mælkesyrebakterier, og fik vigtigheden af vide, omkring den sunde tarm. I dag kan jeg f.eks. nyde et glas rødvin, uden at blive dårlig af syren !! ….Også at jeg i dag får udbytte af de gode ting jeg spiser , vitaminer osv. , – nu hvor min tarm er i orden.