0
Din Kurv

Corrective Sounds-Akademiet

CS-Akademiet har eksisteret siden 2001 og bygger på mere end 50 års studier og erfaringer. Fra år 2000 og frem til år 2004 var akademiet nært tilknyttet min australske læremester Cameron Dawson, som behandlede min søn for ADHD i 1990’erne med stor succes. Jeg har siden australierens død i 2004 videreudviklet behandlingsmetoden, så den i dag fremstår som en systematisk selvstændig metode, Corrective Sounds-metoden.

På Corrective Sounds-Akademiet tilbyder vi en uddannelse i en behandlingsmetode, der omhandler ”det hele menneske”, hvor vi tager udgangspunkt i klienternes mange forskellige sundheds- og trivselsudfordringer, livsstil og levevilkår – som kan benyttes af mennesker i alle aldre. CS-metoden er helhedsorienteret og ganske naturlig, uden brug af piller og kirurgi. Metoden bygger på både ny og gammel sundhedsviden, om hvad der er vigtigt for krop og sind, for at vi kan opleve sundhed, trivsel og livskvalitet.

CS-metoden er ikke bare en uddannelse, men i høj grad også en personlig udviklingsproces, der i vidt omfang er baseret på ”mesterlære”. Du starter som en interesseret novice på området, der over tid får mere forståelse, viden, tillid og erfaring med metoden. Alle CS-behandlere bliver uddannet i at praktisere CS-metoden og kende dens muligheder. Med andre ord stiger din erfaring, anseelse og dit virkefelt med årene. Med en CS-uddannelse får du et redskab, så du altid kan holde dig selv i balance – du undgår at blive stresset og udbrændt. Samtidig har du mulighed for at specialisere dig inden for selvvalgte sundheds- og trivselsområder.     

Metoden er kendt og udbredt fra mund-til-mund og har eksisteret i Danmark i mere end 20 år. De registrerede CS-behandlere på denne hjemmeside arbejder med behandlingsmetoden som selvstændige behandlere med egen klinik.

På Corrective Sounds-Akademiet:

  • Sikrer vi et sundt liv for alle. Vi er med til at fremme trivsel i ind- og udland ved brug af den anerkendte Corrective Sounds-metoden jf. verdensmål nr. 3.
  • Bidrager vi til, at mange flere kan opleve en sundere fremtid og bedre livskvalitet uden at benytte medicin eller operation.
  • Benytter vi en komplementær behandlingsmetode, der supplerer og kan anvendes sammen med traditionelle behandlingsformer. Et Corrective Sounds-behandlingsforløb er effektiv og nænsom. Det hjælper og styrker kroppens selvhelingsproces og fremmer derved den enkeltes sundhed, trivsel og livskvalitet, uanset alder.
  • Corrective Sounds-metoden lever op til en række krav bl.a. god etik og klinisk praksis.

Velkommen til Corrective Sounds-Akademiet. Er du sygeplejerske* og drømmer du om at hjælpe andre til at opnå sundhed og trivsel på en effektiv, naturlig og nænsom måde – uden brug af medicin og operation? Og kunne du godt tænke dig et job, hvor du bruger din faglighed og ekspertise på en ny måde? Selv bestemmer dine arbejds- og rådighedstimer? Og har lyst til at indgå i et fællesskab med andre studerende og behandlere? Så er uddannelsen i Corrective Sounds-metoden måske noget for dig.

Mit navn er Ellen Eriksen. Jeg er medstifter og daglig leder af Corrective Sounds-Akademiet og underviser i Corrective Sounds-metoden, der er en holistisk alternativ behandlingsmetode. Mit hjerte har altid brændt for sundhedsfremme og ikke mindst forebyggelse. Da vores 7-årige søn havde det virkelig dårligt og til sidst fik en ADHD/DAMP-diagnose, hvor hverken det eksisterende sundheds- eller skolevæsen kunne hjælpe, måtte jeg gøre noget nyt og anderledes. Således startede min egen vej fra sygeplejerske og arbejdsmiljøkonsulent til at behandle mennesker på en alternativ måde med den nye tids medicin, frekvensmedicin.

Vi møder mange klienter, der har søgt hjælp, men endnu ikke fundet den rette hjælp i de mange tilbud i vores eksisterende skole- eller sundhedsvæsen. Indtil videre er behandlingsmetoden udelukkende udbredt via mund-til-mund metoden. Metoden er kommet til Danmark, fordi jeg har hentet den hertil. Jeg har videreudviklet min læremesters tanker og viden, så Corrective Sounds-metoden i dag fremstår som en adskilt anerkendt metode. I mere end 20 år har jeg oplevet, at min alternative behandlingsmetode har haft positiv effekt på både børn, unge og voksne. Jeg har hjulpet over titusindvis af klienter med forskellige sundhedsudfordringer. Småbørn testes gennem en forælder. 

CS-metoden er højaktuel og yderst effektiv til at hjælpe det voksende antal børn og unge, der mistrives. F.eks. børn med stress, ADHD og indlærings- eller adfærdsudfordringer, mistrivsel eller har andre udfordringer, der forhindrer dem i at have et godt liv med tro på fremtiden. Metoden afhjælper forskellige symptomer og gener på samme tid, fordi den skaber balance i kroppen. 

Mit største ønske er, at Corrective Sounds-metoden kommer ud i verden gennem de helt rigtige behandlere. Derfor håndplukker jeg 10 kursister årligt, som brænder for at hjælpe andre til at få det bedre, er vedholdende, selvstændige og rolige. Klik dig rundt på hjemmesiden og læs mere.

*) Uddannelsen er primært for sygeplejerske og andre sundhedsfaglig uddannede.
Læs mere om Corrective Sounds-uddannelsen og dens opbygning.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål.
Tager jeg ikke telefonen, så læg en tydelig besked med dit navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Corrective Sounds-uddannelsen  tager udgangspunkt i kroppens funktioner, sygdommes opståen samt kroppens evne til selvheling.
Behandlingsmetoden kombinerer den moderne vestlige medicinske opfattelse af kroppens anatomi og fysiologi med gammel sundhedsviden fra forskellige kulturer.

Lydterapi og Frekvenser

Vi benytter forskellige typer af frekvenser til at behandle med.
Da kroppen består af optil 75% vand, kan behandleren vha. bestemte frekvenser igangsætte  svingninger i kroppen, så kroppens egne selvhelbredende kræfter tager over. Ubalancer kan være gener, symptomer og sygdomme, som kroppen ikke selv kan hele.

Find Din Behandler

Alle registrerede CS-behandlere på denne hjemmeside arbejder med Corrective Sounds-metoden som selvstændige behandlere med egen klinik.

Her kan du læse om de enkelte behandlere.

Udtalelser om CS-uddannelsen

Hør vores studerendes erfaringer med uddannelsen og om, hvordan det har været for dem at gå på Corrective Sounds-Akademiet.
Under fanebladet “Find behandler” kan du læse meget mere om CS-behandlerne og deres klinikker.  

En uddannelse der giver mening

Af Anne Kattenhøj Sevel. Ellen og jeg har skræddersyet mit uddannelsesforløb på Corrective Sounds-Akademiet, således jeg samtidig kan varetage mit fuldtidsarbejde. Ellen har været yderst lydhør for mine ønsker, hvad

Læs Mere »

Symptomer vi afhjælper

En Corrective Sounds-behandler kan hjælpe stort set alle: familiemedlemmer, medarbejdere, skoleelever, institutionsbørn og unge, studerende, sportsudøvere, sygemeldte m.fl.

CS-metoden har f.eks. haft positiv effekt på følgende gener:

ADHD, ADD, OCD og Asperger
Angst, panik- og socialangst
Hukommelses- og koncentrationsbesvær
Lavt selvværd og selvtillid
Skolevægring
Stress, depression og tankemylder

Astma, allergi, høfeber, eksem, bylder og akne
Fertilitets- eller klimakterieproblemer
Fordøjelsesproblemer, forstoppelse og diarre
Hovedpine og migræne
Kolik, urolige og grædende spædbørn og børn
Lænde- og rygsmerter, nakke- og skuldersmerter
Sportsskader, forbedre sportsresultater hos eliteudøvere
Svagt immunforsvar, hyppige infektioner eller sygdomme
Træthed, manglende energi og overskud, søvnbesvær
Øjne-, øre-, næse- og halsproblemer, infektioner og støjfølsomhed
Sensitivitet

Bemærk at CS-metoden behandler flere gener og symptomer i samme behandling via en udviklet protokol.

Klienters Fortællinger

Metoden er kendt og udbredt fra mund-til-mund og har eksisteret i Danmark siden 2001. Vores succes bygger på vores høje serviceambitioner og stræben efter de bedste resultater for vores klienter. 

"Selvheling – Slip ADHD, stress, allergi og andre ubalancer" (2021)

Skrevet af Ellen Eriksen

Fra Australien har Ellen Eriksen fået viden om den nye tids medicin, frekvens-/energimedicin, der fokuserer på kroppens ubalancer. Ubalancer i kroppen opstår, når kroppens frekvenser ikke svinger harmonisk – fordi så kan ingen klare en hverdag særligt godt. Børn og unge har en særlig plads i Ellens hjerte, hele hendes koncept blev til pga. hendes søn fik diagnosen DAMP/ADHD med indlærings- og læseproblemer. Sønnen er i dag uden diagnose. Selv kom Ellen flere væsentlige sundhedsskavanker til livs i Australien.