0
Din Kurv

En uddannelse der giver mening

Af Anne Kattenhøj Sevel.

Ellen og jeg har skræddersyet mit uddannelsesforløb på Corrective Sounds-Akademiet, således jeg samtidig kan varetage mit fuldtidsarbejde. Ellen har været yderst lydhør for mine ønsker, hvad jeg er optaget af og hvordan jeg med min pædagogfaglige baggrund kan specialisere mig til Corrective Sounds-behandler.

Undervisningen har taget udgangspunkt i grundig teori, fint koblet sammen med mange øvebehandlinger på øveklienter med mange forskelligartede sundheds- og trivselsudfordringer. Herunder hele behandlingsforløb, hvor jeg har oplevet metodens forbavsende hurtige effekt. Jeg har gennem hele uddannelsen følt mig i trygge hænder hos Ellen, som på en faglig og nærværende måde har klædt mig på i mit tempo som studerende og kommende CS-behandler.

Jeg har valgt at specialisere mig inden for børn og unge som er udfordrede med indlærings- og trivselsproblemer, da det som fagperson bekymrer mig, at flere børn og unge udstyres med en diagnose, samt det stigende antal børn og unge der mistrives.

Jeg vil på det varmeste anbefale dig at søge ind på uddannelsen på Corrective Sounds-Akademiet v/Ellen Eriksen i Aarhus, hvis du ønsker mere viden og flere værktøjer til at hjælpe de mange udfordrede børn, unge og voksne i dag.

 

Kærlig hilsen
Anne Kattenhøj Sevel