0
Din Kurv

Blev fri for søvnproblemer, tristhed og hukommelsesbesvær

Af Kirsten Poulsen.

 

Beskrivelse af mine oplevelser i forbindelse med 2 behandlinger hos Ellen Eriksen v/cure2life.

Jeg er en 72-årig aktiv pensionist som gennem nogen tid havde oplevet at være trist, have søvnproblemer og hukommelsesbesvær.

Jeg var usikker på hvad jeg skulle gøre og min nabo opfordrede mig til at besøge en kinesiolog, og jeg kontaktede Ellen Eriksen, og fik en konsultation i januar måned 2018.

Jeg blev gennemgået med fokus på mine energier og mine oplevelser gennem mit liv op til dette tidspunkt

Der var flere oplevelser omkring den tid jeg stoppede på arbejdsmarkedet, som tydede på at jeg ikke havde fået bearbejdet dette grundigt, og at det kunne være årsagen til at jeg havde det på denne måde.

Vi drøftede mine madvaner og jeg besluttede at nedsætte mit mælkeforbrug og forbrug af ren hvedemel, jeg bruger nu kun skummetmælk i mine 2 daglige kopper kaffe og bager udelukkende med speltmel.

Jeg fik lydfiler med hjem med Corrective Sounds Programmet og brugte dette flittigt gennem de næste 3-4 uger og samtidig tog jeg Probiotika som kosttilskud.

Allerede ved 2. besøg havde jeg det meget bedre og bruger nu kun Corrective Sounds lydprogrammerne en gang imellem og bruger kun kosttilskuddet til at bedre min tarmflora med ½ dosis hver aften ved sovetid.

Jeg sover så godt som hver nat, læser atter flittigt og kan huske hvad jeg læser, jeg er glad og aktiv igen.

Jeg har haft stor glæde af mine 2 besøg hos cure2life, som jeg har anbefalet til nogle veninder som jeg tror vil få glæde af det.

Hilsen Kirsten Poulsen