0
Din Kurv

Anton stoppede med at stamme

Kære Ellen,

Jeg har selv været i behandling hos dig, og det har været en betydningsfuld oplevelse for mig, og har gjort at jeg ikke længere har kroniske smerter.

Vi fik Anton ved akut kejsersnit, og det var vi rigtig kede af. Vi havde læst lidt om kejsersnitfødsler, og det at være født med kejsersnit kan give udfordringer i forhold til bakterieflora, hørelse og andet. Jeg var rigtig ked af det og synes ikke jeg havde givet min søn den allerbedst start. På alle punkter var han en skøn og sund og rask dreng, så mine bekymringer og tanker gik på at sikre mig, at han fik den absolut bedste start.

Specielt med tanker på at der ikke skulle opstå udfordringer for ham, pga. han er født med kejsersnit, senere i livet.

Vi ringede til Ellen, og det er dejligt at blive mødt af et menneske, som forstår og rent faktisk har en faglig viden omkring de bekymringer, vi stod med som forældre.
Anton var første gang til behandling ved Ellen, da han var 4 måneder gammel.

Det var en rigtig god oplevelse. Det var for det første skønt at få tjekket at vores skønne lille dreng var helt som han skulle være. Det vidste vi overordnet godt, men der var samtidig også nogle ubalancer som Ellen fandt og fik i balance igen.

Anton stammer. En hel del.

Næste gang han kom til behandling var han 4 år gammel.
Anton stammer og har udtalebesvær. Så det har været svært at forstå ham.

I børnehaven er der en talepædagog, men det handler mest om samtale med barnet, omkring det at være stammer. Ellers kommer andre mulige tiltag først efter skolestart.

Vi havde snakket med børnehave og talepædagog, og vi har den rigtige rummelige og rolige tilgang til vores søn, så vi følte ikke at det var andet end status quo. Vi snakkede om, som forældre, at tænkt hvis det ikke bare var at ’øve sig’ og have ro på, men at der faktisk var  nogle ubalancer, og dermed fysiologiske udfordringer der gør at det er vanskeligt at øve sig bedre.

Det der gjorde udslaget for os, at vi skulle handle, var at Anton en dag sagde at nu ville han kunne bruge tegnesprog, fordi hans stemme drillede. Og det gjorde han. Det var hovedet på sømmet. Samme eftermiddag ringede jeg til Ellen.  Vi fik tid med det samme.

Hos Ellen er der en mulighed for at gøre noget, og vi bliver hørt – ægte hørt.
Vi havde Anton til behandling, og der var ubalancer omkring stemmen og der var ting der gjorde at han virkelig havde brug for holistisk hjælp.

Vi kunne mærke en kæmpe forskel allerede 14 dage senere. Det var en super god oplevelse og Anton var rigtig tryg i at komme til Ellen, også fordi vi kunne snakke om at han jo havde været er før, da han var lille.

Så var vi til tjek (2. behandling) og Antons krop havde responderet så godt på første behandling. Det var en dejlig følelse at se fremskridt og en følelse af at gøre noget, så de ubalancer som Ellen kan se, kom i balance. Selv talepædagogen i børnehaven var imponeret over hvor meget det var blevet bedre.

Og skal nu til tredje tjek… Det er fantastisk.