Vores søn er nu mere rolig og glad

Af Simons mor – Gitte.

Vi henvendte os til  kinesiolog fordi vores dreng på 7 år havde svært ved at bevare roen i forskellige situationer, F.ex hvis han var i nye omgivelser med mange nye mennesker, hvis han havde leget  vilde lege, så var det svært at falde ned igen. Desuden oplevede vi også at hvis Simon ikke kunne koncentrere sig ,så var det svært at finde en legekammerat og det stressede ham endnu mere, og han blev højtråbende og fyldte meget i lokalet. Han havde også  svært ved at sidde stille i perioder. Simon elskede hættetrøjer som han kunne skjule sig i. I forbindelse med skolen hvor der var et barn med store problemer, havde Simon mange konflikter og det stressede ham meget. Hvis han var skuffet eller ked af det, viste han det med vrede og fornærmethed og gik sin vej.

Simon har et meget nært forhold til mig (mor ) men havde et mindre nært til sin far . I den forbindelse skal der siges at Simon er adopteret og har boet på børnehjem det første år.

Under behandlingsforløbet
Kinesiologen testede Simon til  at have stress fra før fødslen og i forbindelse med en stor operation i den ene fod. Desuden faldt en vaccination sammen med operationen.

Simon skulle desuden undgå mælk, hvedemel, æggeblommer ,kunstige farvestoffer og mindske sukkerindtag. Ellen testede ham til at skulle tage 5 stk. EYE-Q dgl. Vi skulle desuden bruge Dawsons selvbehandlingsprogram hver dag ( 6-7 min) og det ugentlige program. Udover kunne vi bruge det Akut korrigerende program hvis jeg kunne mærke at Simon var ude af balance.

Simon havde haft svært ved at bruge forklaringerne, som vi forældre jo giver til børn, men eftersom det gerne skulle blive bedre, var det vigtigt at forklare tingenes sammenhæng igen, så han kunne bruge det. Desuden lave overskuelige dagsrytmer og rutiner, som Simon kunne bruge.

En dag efter skolegang kunne jeg mærke at der var noget galt, hvilket var rigtigt. Jeg tog det akut korrigerende program og selv om det var under protest, så spillede jeg det og sagde det for Simon, hvorefter Simon tog nogle dybe indåndninger og lagde sig stille og rolig til at sove den aften. Det var ret utroligt at jeg kunne hjælpe ham på denne måde.

Efter 2-3 behandlinger og de  foreskrifter vi nu havde, så er vores dreng blevet rigtig god til at bevare roen, hvilket læreren også siger. Simon har lært at takle eleven bedre og siger at han mener læreren har fundet ud af at det var eleven, der startede konflikterne. Simon er blevet en mere tilfreds og glad dreng.

Simon hænger omkring sin far ,kysser ham, kalder på ham og siger at nu må vi  dele førstepladsen.  Simon vil gerne have lavet orden i f.ex. kassen med DVDer eller penalhus. Han vil gerne til at spille på guitar og lytter meget til musikken for at finde guitarlyden.

En stor tak til Dawson Programmet!!!!!!

Vi er godt på vej og selvfølgelig kan der blive ubalance igen, men vha. båndet håber jeg på at vi kan korrigere det.