Forebyggelse af Jetlag

kr. 249,00

Denne CD i digital form fåes som MP3 format, dette betyder at du kan afspille på din iPod, Tablet, Smartphone og Computer. Det vil sige på den måde har du altid lydende med dig i hverdagen og kan benytte dem når du har et behov. Lydene sælges kun i forbindelse med en behandling og bør kun benyttes af personer der er i behandlingsforløb og er instrueret og undervist af en Corrective Sounds behandler i brugen af dem.

Husk at det anbefales at hvis du downloader disse over din smartphone, at dette gøres over trådløst internet, da alle filerne kan være store. På den måde går det ikke ud over din dataplan hos din udbyder.

Varenummer (SKU): TRP-KLNT-02 Kategori:

Beskrivelse

For at minimere jetlag gener som træthed og søvnproblemer med forbindelse med rejser mellem forskellige tidszoner – rejser via breddegrader. Denne digitale CD hjælper dig med at justere dit indre biologiske ur. Dette vil hjælpe dig med at være mere frisk på forretningsrejser, ferie rejser, eller hvis du arbejder som flypersonale på destinationer der rejser over forskellige tidszoner.

Du indstiller din underbevidsthed til den lokale ankomsttid i det land, du ankommer til. Benyttes ved både ud og hjemrejse. Ved lange destinationer kan det biologiske indre ur et par gange undervejs indstilles som timerne går. Gør dig dine erfaringer omkring hvad der passer din krop bedst.

Gør det f.eks. når du stiller dit armbåndsur til den lokale tid og senest inden du lander på din flyrejse. Du skal lytte til det track nr. der er tættest på på ankomsttidspunktet. Eksempelvis hvis du lander kl. 05:30 benytter du Track nr 6. (Du kan se oversigten over Tracks på billedet her på siden)