Vaccinebivirkninger afhjulpet

Af Henrik og Helle

I 2008/2009 fik vores datter HPV- vaccine mod livmoderhalskræft.

Det udløste en ansigtslammelse efter blot få dage. På hospitalet mente man dog ikke at det havde nogen sammenhæng. Men i de næste 5-6 mdr., havde vores datter ansigtslammelser 6-7 gange. Ingen læger og specialister har nogen sinde set noget lignende. Så de betegner det som en Autoimmun sygdom, som man ikke kan forklare og derfor ikke kan behandle, eller sige om det kommer igen. Vores datter må bare lære at leve med det, var svaret. Dette har medført: Utallige infektioner, høj feber, hævelser i ansigtet, smerter i led og muskler, føleforstyrrelser i hænder og fødder, smerter i brystet, tåler ikke hård fysisk aktivitet, hovedpine, migræne, hukommelsesbesvær, forstørret milt, træthed og almen utilpashed som siden har forfulgt hende, for blot at nævne de værste symptomer. I de svære perioder har hun været meget deprimeret og ikke troet på egne evner.
Sidste år i maj, kom der så et gennembrud hos en specialist, som mente at vide hvad vores datter fejlede. En meget sjælden sygdom (8 ud af 100.000). Melkersson Rosenthals syndrom, (i familie med Morbus Crohn i tarmene), så er dette i nervebanerne. Der findes ikke noget medicin som kan hjælpe, kun symptom behandle.

Alt dette har ført til en masse fravær gennem grundskolen, og i 1G.Det er utrolig hårdt at kæmpe med sygdom, skole, kammerater helt alene. Vi ved det vil betyde meget for hende, at hun vil kunne gennemføre gymnasiet.

Jeg har gennem en kollega, hørt om Corrective Sounds programmet. Og jeg introducerede det for vores datter, som sagde OK… Hun har gennem dette lange sygeforløb været præsenteret for mange forskellige behandlingsformer. Så hvorfor ikke give dette her en chance.

Til vores store glæde og begejstring, har dette givet hende indre ro og glæde ved livet tilbage. Hun tror nu igen på egne evner, har fået sit selvværd tilbage.

Er igen som før første den første vaccination, for snart 6 år siden. Takket være Corrective Sounds og ”Få Energi” ved Hanne Petersen.

Venligst Henrik & Helle i Næstved.