Svært ved at holde på vandet

Af Ulla

Ulla fortæller: “Jeg følte mig stresset og ikke på toppen, sov blandt andet dårligt om natten og humøret svigtede meget.

Jeg havde hørt, at Hanne (Hanne Petersen, red.) arbejdede med lydfrekvenser, som kunne en hel masse og kontaktede hende. jeg gav nogle oplysninger: pigmentforandringer på hænder, stik under brystet, dårlig hukommelse, tale og koncentrationsbesvær.

Jeg blev testet og der var mange ubalancer – en masse stress i kroppen og nogle chok, hvor det første stammede fra min fødsel. Mine kranieknogler og ansigtsknogler var ikke i orden. jeg var påvirket af andre personer og mit hjerte sad forkert.
Jeg fik fortalt, at jeg ikke skulle bekymre mig om, hvad jeg hørte under testen, for det der kom frem ville blive rettet.
Der blev testet, hvilke lyde, som kunne korrigere mine ubalancer, og jeg hørte dem. Der blev også testet, hvornår det ville være gavnligt at få en opfølgning.

Ved andet besøg havde jeg det meget bedre. Jeg havde ikke fortalt Hanne, at jeg havde svært ved at holde på vandet især om morgenen. Det var ikke kommet frem i første test, så det var der mere fokus på anden gang. Allerede næste morgen efter sidste test og afbalancering kunne jeg mærke forskel – skulle ikke skynde mig på toilettet, og det holder stadig efter ca. 5 måneder.

Min pigmentforandring bliver mindre. Jeg kan huske og er fri for stress, så det er bare dejligt. Jeg kan kun anbefale at kontakte Hanne, hvis man har problemer med sin krop.”