Overvældende angst forsvandt

Af Jane

Jeg kontaktede Camilla (Camilla Lund Smed), fordi jeg, i forbindelse med den afsluttende opgave på mit studium, oplevede en overvældende angst, som stillede sig hindrende i vejen for min skriveproces.

På det tidspunkt havde jeg allerede været ved psykolog til samtaler og læge, der gav mig piller, men intet hjalp. Jeg var nødt til hele tiden at lave nye strategier for ligesom at ”snyde” mig selv til at være i processen.

Allerede efter min første behandling oplevede jeg at angsten omtrent var væk, og at det var muligt for mig at koncentrere mig i flere timer ad gangen, hvilket jeg ikke tidligere havde formået.

Men det var ikke det eneste:

– Min kognitive fleksibilitet er væsentlig forbedret. I dag kan jeg skifte fra en opgave til en anden uden at tænke over det. Det har jeg undladt at gøre i flere år, da det har krævet mange kræfter at lave et sådant skift. Jeg har kun kunnet arbejde med en ting og når den var færdiggjort, kunne jeg lave noget andet. Desuden er min evne til at koncentrere mig meget bedre, og det gør, at jeg kan fortsætte med det, jeg er i gang med, i et længere tidsrum end tidligere.

– Min hukommelse er også betydelig forbedret. Nu kan jeg huske det jeg har læst i forbindelse med min opgave samt hvem, der har skrevet det. Jeg var så overbevist om, at den evne havde jeg for altid mistet, men Camillas behandlinger har reetableret den.

– Min psykologiske fleksibilitet har lige som den kognitive ændret sig i en meget positiv retning. Jeg oplever en forbedret evne til at regulere mine følelser. I stedet for at ”hoppe med på vognen”, når følelserne tager magten, kan jeg tage et pusterum, hvor jeg analyserer situationen, som gør at uhensigtsmæssige reaktioner bliver reduceret.

– Jeg har ydermere opdaget, at den overinvolvering jeg altid har oplevet, når jeg har været sammen med andre mennesker, har ændret sig. I dag kan jeg nyde at være sammen med andre uden hele tiden at skulle være på vagt overfor andres negative opfattelser både af mig, af andre mennesker og andet, der omgiver os.

– Jeg sover meget bedre og føler mig udhvilet, når jeg vågner.
Stemningsmæssigt har jeg ikke så store udsving, som tidligere – mit humør er stabiliseret i en positiv retning.

– Nu kan jeg igen slappe af og have det rart i kroppen. Jeg kan sætte mig ned uden at lave noget og uden at have behov for, at der skal være gang i et eller andet hele tiden.

– Min ”søde” tand har ændret sig – nu kan jeg vælge at spise noget sødt eller lade være, hvor jeg tidligere havde en følelse af et konstant tilstedeværende og nærmest krævende behov.

Alt i alt har jeg fået et helt nyt og spændende liv foræret af Camilla gennem hendes behandlinger.

Når man er hos Camilla skaber hun et rum, hvor det er let og naturligt at fortælle om sig selv. Hun er fantastisk til at spore sig ind på det, der kan være svært at tale om, og hun gør det med den største respekt.

Jeg giver hermed Camilla min allerbedste og varmeste anbefalinger.