Livet var – for fedt….

Af M. C., anonym

I 2005 vejede jeg 164 kilo – i dag – to år efter vejer jeg 84 kilo. Det har været en lang vej med kostomlægning og ændring af mange gamle vaner – og det var svært i begyndelsen. Indtil dén dag jeg hørte om den australske kinesiolog Cameron Dawsons program gennem kinesiologen Ellen Eriksen. Programmet går bl.a. ud på at man lytter til musiklyde på en cd. Instrumenterne  stammer fra Tibet – lydene,  gør kroppen selvhelbredende. Jeg startede med, at Ellen Eriksen testede hele min krop igennem, og fandt frem til helt præcis hvilke lyde, min krop havde brug for at høre for at selvhelbrede sig – hvor tit og hvor længe – hvorefter hun skabte et individuelt behandlingsforløb for mig. Det betød bl.a. at hun justerede nogle af mine indre organer, så stofskifte og forbrænding begyndte at virke optimalt, ligesom hun stimulerede optagelse af vitaminer og næringsstoffer – og udskillelsen af slagger.

Selvbehandling begyndte..
Så begyndte jeg at lytte til Dawsons program som planlagt hjemme – og allerede efter første gang begyndte jeg at føle mig meget bedre tilpas – fysisk og psykisk. Og så begyndte min krop at reparere sig selv, og jeg begyndte at tabe mig rigtigt meget. De første 50 kilo tabte jeg fra maj til december.

Foruden at lytte til Dawson-lydene hjemme og sige de positive bekræftelser, blev jeg afbalanceret ca. én gang om måneden hos kinesiolog Ellen Eriksen, ligesom hun testede frem, at jeg skulle holde mig fra sukker, stivelse, mælk og al form for kunstige sødemidler – bl.a. fra en række lightprodukter som f.eks. Fun Light og Coca Cola light. Desuden skulle jeg spise nogle dråber ren citronsaft én gang hvert kvarter, for at fjerne min trang til søde sager og udsulte min candida-svamp (i maven?). Efter bare tre dage var trangen til søde sager helt forsvundet – og hvis trangen – som det ofte kan ske – dukker op igen med mellemrum, tager jeg den søde tand i opløbet med ren citronsaft.

Efter et år begyndte vægttabet naturligvis at gå lidt langsommere, for både krop og sjæl skulle have tid til at følge med. Det endte med, at jeg tabte et par kilo om måneden – men nu har jeg næsten nede på min idealvægt – og jeg fortsætter med Dawson-programmet – og med at tabe mig. Uden pulvere, piller, kure eller anden form for kunstig stimulans. Og jeg bliver ved med at høre Dawsons lyde – selvfølgelig.