Johannes’ mave

Af Johannes’ mor

Glæden ved at blive forældre for første gang er ubeskrivelig. Det er en kæmpe lykke, men også en kæmpe bekymring. Barnet skriger, men hvorfor? Intet hjælper, man bliver langhåret, træt og ulykkelig. Sådan gik det da vores elskede Johannes var blot en uge gammel. Han skreg og skreg og skreg, så hjerteskærende og vedvarende hver eneste gang han skulle af med noget. Tis, afføring eller bare luft i maven – han var utrøstelig! Ofte kom han først af med det tiltrængte når bleen var af, hvilket resulterede i utrolige mængder vasketøj og rengøring.

Efter sundhedsplejerskens udsagn var han nok bare utryg ved følelsen i kroppen. Sådan havde nogle spædbørn det bare. Vi kunne afhjælpe det med cykleøvelser, og i værste fald lidt sukkervand, men det måtte vi endelig ikke give for meget af. Sukkervandet prøvede vi aldrig. Cyklebevægelserne kunne i nogle tilfælde forkorte skrige turene lidt, men afhjælpe dem helt, kunne de ikke.

Hos  Vibeke Jensen blev han testet mens han lå på min mave. Her testede Vibeke igennem mig, hans mor. Johannes selv sov sig igennem hele behandlingen, kun afbrudt af en amning hvilket ikke er noget problem i klinikken.

Johannes havde nogle ubalancer. Stress og refluxer i tarmsystemet samt mavesækken. Hans peristaltik i tyktarm og endetarm var  ikke helt optimalt.  Vibeke afspillede nogle lyde som skulle korrigere dette. Til trods for at lydende indeholdt høje elefant trut, og mange andre lyde som Johannes normalt ville vågne af, sov han fortsat.

Allerede næste dag var der en mærkbar forandring hos vores søn. Hans søvn blev bedre, og han skreg ikke længere på denne gennemtrængende måde. Johannes var blevet en glad dreng. En dreng der kunne prutte lystigt mens han lå og hyggede på legetæppet, og heller ikke længere var bange for at gøre hverken stort eller småt, endda også i bleen.

I dag er Johannes 2 måneder gammel. Siden behandlingen hos Vibeke har han ikke haft  gener i maven overhovedet. Han er en glad dreng med et stort overskud.

Jeg vil på det varmeste anbefale Vibeke Jensen (Kropsbalance). Uanset om patienten er ung eller gammel bliver man taget godt og kærligt i mod i hendes klinik.

Johannes’ mor