Glad og frisk igen

Af Kristians mor

Årsagen til at jeg valgte at min søn Kristian på 5 år havde behov for hjælp fra CS-programmet var at han i løbet at 3 mdr. havde haft influenza, skarlagensfeber og en voldsom forkølelse med 40 i feber i flere dage. Han plejer ellers at være frisk og rask. Så dette var helt unormalt for ham. Hans immunforsvar var tydeligt svækket. En af mine venner kendte til CS-programmet og fortalte mig at en sådan behandling måske kunne hjælpe Kristian.

Jeg ringede derfor til Vibeke og aftalte tid til behandling af Kristian. Ved den indledende samtale kom vi også omkring graviditeten og hans fødsel. Graviditeten var ikke planlagt. Jeg fik bækkenløsning og lå i sengen i en længere periode. Fødslen blev et akut kejsersnit p.g.a. at hans hjerterytme faldt og han fik ikke ilt nok.  Kristians far og jeg gik fra hinanden ca. 5 mdr. før Kristians sygdomsperiode. Dette medførte naturligvis flere forandringer for vores søn, bl.a. et børnehaveskift. Samtidig blev han meget afhængig af, at jeg havde det godt. Han havde svært ved at give slip på mig. Følte sig meget afhængig af at være sammen med mig hele tiden. Han havde svært ved at klare for mange nye indtryk på én gang. Når dette skete for Kristian blev han meget træt. Han havde i en sådan situation brug for 10-12 timers sammenhængende søvn. Under denne samtale indså jeg, at vores søn havde flere ting ”med i bagagen” end ”bare” et svækket immunforsvar.

Kristian var helt tryg ved at blive testet. Vibeke forklarede ham hvordan de skulle samarbejde om at hjælpe ham bedst muligt, ved at teste på en muskel på hans arm. Hun viste på sig selv og på mig hvordan det skulle foregå, inden han selv kom på briksen og blev testet. Han syntes det var sjovt at hans krop kunne ”svare” ja og nej på den måde.

Under testen af Kristian fandt Vibeke ud af at mange af hans kranieknogler ikke var korrekt placeret. En stor del af hans energisystem fungerer heller ikke optimalt for ham. Hans immunforsvar var også lavt. Der var også flere følelser som belastede hans organer viste testen. Testen viste også at tidspunktet hvor mange af ubalancerne var opstået var en uge efter undfangelsen. Dette gav mening for mig – graviditeten var jo ikke planlagt. Der var også en del stress på hans fødselstidspunkt, som hans krop ikke havde fået bearbejdet endnu.

Til sidst skulle Kristian høre 4 lyde for at genskabe balancen i hans krop. Imens han hørte lydene, så han også på forskellige farver og sten.  Kristian skulle have en ny test 2 mdr. senere. I mellemtiden skulle jeg lægge mærke til, om der skete forandringer hos ham.

Opfølgning 2 mdr. senere: Jeg kunne nu fortælle at jeg har fået en helt ”ny” dreng. Han har ikke været syg siden sidst. Han lyser nu ud af øjnene. Har mere energi. Han er ikke længere så afhængig af mig. Spørger ikke længer om hvornår jeg kommer igen. Han sætter ord på sine følelser. Han kan rumme at være sammen med mange mennesker på én gang nu. Har ikke så stort et søvnbehov. Dette er ikke kun noget jeg som hans mor har lagt mærke til. Andre mennesker omtaler også at han er forandret, og mere fri og glad.

Vibeke testede Kristian igen og der var ingen ubalancer denne gang. Dog var der en enkelt lyd som kunne hjælpe og støtte ham. Der var ikke brug for yderligere opfølgning.

Glade og tilfredse gik Kristian og jeg ud og nød forårssolen. Jeg er meget glad for den hjælp som Kristian har fået både til det rent fysiske men også til det følelsesmæssige. Jeg ved godt at der naturligvis kan komme ting senere i hans liv som han kan have behov for hjælp til. Men dejligt for mig at vide hvor der også kan være mulighed for at få hjælp.