Fik energi og overskud til at klare skift og krav i skolen

Af Gitte og Ole

Vores dreng har haft meget gavn af at besøge Camillla Lund. Vi havde en dreng, der havde svært ved at starte i skole. Han havde meget brug for forudsigelighed, og krav der var klare og tydelige. Hans frustrationer kom til udtryk ved, at han sad under bordet, hvis han ikke magtede at komme videre selv.

Han reagerede også ved at blive aggressiv og svær at tale ned. I det hele taget havde vi en dreng, der var på overarbejde, og som havde meget brug for ro.

Efter et par besøg hos Camilla ændrede flere ting sig. Mest markante skifte var en ekstrem lang lunte. Han fik overskud til at klare frustrationerne nemmere. En anden gevinst var, at vi fik en dreng, der gik ind i nye situationer af sig selv og ikke længere havde brug for os som trygge voksne.

Behandlinger foregik mellem 0. og 1. klasse. Da problemet ofte var i forbindelse med skift, havde lærerne forudset, at han ville kunne få det svært i første, da der ville komme mange skift i løbet af skoledagen. De kunne slet ikke forstå den forvandling, der var sket hen over sommeren.

Han havde fået mere energi, og han havde også nemmere ved at klare de krav, han altid har stillet sig selv. Det var nemmere for ham at komme over det, hvis han havde lavet en fejl. I SFOen udvidede han sin omgangskreds, og han udviste større selvværd.

Vi hører stadigvæk lydene og kan mærke, at han har brug for dem. De er med til at afstresse ham.

Med venlig hilsen
Gitte og Ole