Dejligt at kunne helbrede sig selv

Af Birgit

Jeg har en veninde, som fortalte om en bekendt med ondt i ryggen og hos hvem smerterne forsvandt efter én behandling hos Lars (Lars Ørrild, red.).

Fordi jeg selv gennem mange år har haft smerter i ryggen, blev jeg nysgerrig og læste, hvad der stod på nettet. Her fik jeg en personlig oplevelse af at støde på noget, som jeg på en eller anden måde havde længtes efter uden at vide, at det fandtes. Jeg fik en følelse af, at denne behandling gav mening, og meget hurtigt fik jeg bestilt en tid. Forløb fra beg. sep. 2010 – beg. jan. 2011.

Jeg er 55 år og kom med flg. problemer:

– Smerte i venstre side af lænden, for det meste udholdelig men i perioder mindre udholdelig. (gennem rigtig mange år) Jeg har været hos læge, kiropraktor, massør og fysioterapeut, men ingen af dem har kunnet hjælpe

– 2 x virus på balancenerven + et par besvimelser

– Periodevis hævelse af venstre knæ (gennem 1-2 år). Jeg har været ved læge, som stillede mig i udsigt, at jeg evt. kunne blive opereret, hvis det blev værre.

– Rodbehandling af tand + udskiftning af gl. fyldnin. En tand er rodbehandlet, og pga. betændelse gik der ca. ½ år, inden tandbehand- lingen kunne afsluttes. Løbende problemer gennem 1 år med jag i tandområdet. Forværredes, der blev taget røntgen, men viste intet usædvanligt. Fik dog udskiftet en gl. fyldning i tanden ved siden af, da den muligvis havde en revne.

Jeg har været hos Lars 3 gange og har haft rigtig mange og meget fine oplevelser.

Det første jeg bliver præsenteret for, er, at jeg er skæv i ryggen, og at mine ben ikke er lige lange. Da jeg gik derfra, er jeg blevet rettet, og tro mig, jeg kunne selv se det, og man kan efterfølgende tjekke sig selv.

Efter de 2 første forløb købte jeg CD’en, som jeg bruger 1 gang om ugen. For mig har det taget tid at blive rigtig tryg ved CD’en, dels fordi Cd’en er på engelsk, dels at finde et godt tidspunkt, hvor jeg kan være i fred uden at blive afbrudt.

Efter 2. forløb forsvandt mit hævede knæ, men ryg- og tandsmerten var ikke helt forsvundet. Jeg bestilte 3. forløb. Da jeg tog derfra var både ryg (grundet en oplevelse fra 13 års alderen) og tand (grundet raseri) ok. Dagen efter mærker jeg igen noget i ryggen, men det har flyttet sig. Lars har fortalt, at når jeg hører CD’en, skal jeg tænke/fokusere på det sted, der er problemet, så jeg er fuld af fortrøstning.

Med i forløbet har jeg fået et bedre arbejdsliv, min fordøjelse er perfekt, og mit blodsukker er stabilt (spist citronskiver over 14 dage).

Desuden har der under forløbene, været mange snakke, der har hjulpet, og der har været meget overskuelige forslag til kosttilskud. En stor ting for mig har været købet af CD’en, der er med til, at jeg tager ansvaret for at hjælpe mig selv.