Candida og dens følger

Af Anette

Jeg opsøgte hjælp hos Lars Ørrild (Optimal Livsenergi), kinesiolog, af den simple årsag, at jeg har haft 5 spontane aborter, og lægerne ikke har kunnet finde en årsag og alle de prøver de havde taget, viste intet unormalt. Jeg havde ydermere også gået til andre behandlinger som akupunktur og zoneterapi, men intet havde givet det resultat som jeg gerne ville have. Derudover døjede jeg også voldsomt med underlivssvamp og blærebetændelse, som plagede mig ca. 1-2 gange om mdr. og det var specielt slemt når der var hormonændringer i kroppen, enten i forbindelse med menstruation eller graviditet. Lars var yderst professionel, og vi talte godt og grundig igennem, hvordan jeg oplevede min egen krop. Lars begyndte så derefter at teste min krop, og påvirkede den via lyde. Derudover skrev han forskellige anvisninger ned til, hvordan jeg kunne ændre mine vaner. Lars kunne oplyse mig, at jeg havde en stor candida belastning i kroppen. Det betød først, sukkerafvænning, kostomlægning, Probiotic 8 hver aften, så skulle jer ydermere undgå sukker, gær, raffinerede fødevarer og hvedemel. Jeg skulle også samtidig korrigere min krop med lyde fra en CD, hvor jeg alt efter hvilket problem der skulle løses, skulle høre forskellige nr. på CD’en. Vi korrigerede ved hver behandling, de ændringer min krop ville have. Jeg har arbejdet meget hårdt med anvisningerne af Lars, men dermed har jeg også på de 3 ½ måned opnået en meget stor forandring. Status er nu, at jeg er sluppet af med min underlivssvamp, blærebetændelse, min psoriasisgigt symptomer er blevet mindre, jeg slap af med en fodvorte som har plaget mig i over 1 år. Jeg har mere energi, humørsvingninger har jeg stort set ikke i hverdagen eller ved menstruation, og jeg er også begyndt at spise fødevarer efter min blodtype. Jeg har nu fået 3 behandlinger hos Lars, og jeg er dermed på rette spor. men mine kostvaner er ændret for altid, og jeg kan nu selv korrigere min krop via lyde på CD’en. Jeg kan bestemt anbefale Lars’ behandling til andre.

Mvh Anette