Nu har vi 2 glade piger

Af Luise

Uforklarlig nældefeber og feber:

Vores 3-årige pige er en helt normal glad og frisk pige, men 1-2 gange om måneden slog hun ud med nældefeber og derefter kom der typisk 2-5 dage med feber – høj feber. Hendes mange sygedage lagde et hårdt pres på forældre, mormor, og andre hvor der hele tiden skulle jongleres med hvem der kunne passe – og samtidig få passet jobbet. Derudover var hun også begyndt at få eksem – specielt i nakken var det slemt.

Heidi fik 1 behandling (red. hos Bodil Ottesen) – og effekten er bemærkelsesværdig: i de sidste 6 måneder har hun ikke haft et eneste nældefeberudslæt, og dermed heller ingen uforklarlige febersygedage. Hendes eksem er væk! Hun har stadig meget tør hud i nakken, som skal smøres med en ekstra fed creme for at holde huden, så hun ikke klør sig.  Barnet har det godt nu og vores hverdag er blevet lettet helt utroligt nu hvor vi ikke længere skal være hjemme og passe et sygt barn så ofte mere.

Sensitivt barn:
Vores 6-årige pige var i hendes gode perioder sød, rolig, venlig og reativ. Men efterhånden som hun blev det tydeligere og tydeligere at hun havde mange problemer. Hun havde kun 2 venner i børnehaven, hun hilste ikke når mor/far/mormor kom og hentede hende, hun kunne ikke falde i søvn om aftenen, det gjorde utrolig ondt på hende at få redt håret, badevandet skulle nærmest være lunkent før hun kunne holde det ud, når hun slog sig bare det mindste skreg hun som en stukket gris, når vi var til familiesammenkomster fandt hun altid et stille sted hun kunne sidde og gemme sig, når hun havde venner på besøg havde hun altid brug for en pause for sig selv under besøget, hun måtte tit hentes fra børnehaven med ondt i maven – men ved lægen fandt de intet.. hun blev hurtigt overbelastet af indtryk og vi måtte altid holde en stille-dag efter en dag hvor der havde været aktiviteter. Bare det at komme ud og handle var en prøvelse for hende. puuha .. i 6-års-alderen begyndte hun at råbe og skrige når tingene blev for meget for hende – og det gjorde det tit! og hun kunne samtidig ikke finde ro på sig selv – hun løb altid rundt – også indendørs, og det gjorde at lillesøsteren ikke ville lege med hende – hun var simpelthen for voldsom.

Frida fik 1 behandling (red. hos Bodil Ottesen) – og effekten er mageløs: hun er et normalt barn nu.
Det første der skete var at hun hilste på mig da jeg kom og hentede hende. Da hun slog sig senere, så havde hun ikke meget ondt i lang tid, men havde lidt ondt i kort tid – og uden høje hyl. Jeg kunne komme til at rede hendes hår og badevandet kan nu blive alm. børnevarmt (samme temperatur som lillesøsteren) , hun kunne finde ro og falde i søvn om aftenen. Vi har ike oplevet flere råben- og skrigen- hysteriske anfald grundet stress og hun er holdt op med at få ondt i maven. Vi har lige været igennem julen og nytåret og det var en fornøjelse at se hvordan hun deltog i festerne, legede med de andre børn – uden at have behov for pauser og uden at have brug for en stille-dag dagen efter. Den bedste effet er at hun nu er så rolig at lillesøsteren vil lege med hende – de er de bedste venner og laver huler og hygger sig (når de ikke lige slås om det samme stykke legetøj)  Det har givet en helt utrolig lettelse i familien at vi ikke hele tiden skal indrette alt efter at hun ikke kunne klare for mange indtryk, og en stor lettelse at der ikke længere kommer voldsomme udbrud. (det var næsten dagligt hun fik dem før behandlingen)

I skolen startede hun med at blive placeret for sig selv oppe ved tavlen og få tildelt pauser udover frikvartererne, fordi indtrykkene var for mange for hende. Efter behandlingen sidder hun nu sammen med de andre i almindelig hestesko-opstilling og har heller ikke brug for pauser længere. Og hun har fået flere venner og fungerer også socialt på linje med de andre.

Frida kom lige til en opfølgnings-behandling – og der kunne så tages fat på et helt andet problem: hun kunne ikke mærke at hun skulle tisse før det næsten var for sent. Lige pludselig skulle hun bare tisse – meget. og så nåede hun ikke ud på wc – så der var daglige våde bukser. Men efter ca. 75 spørgsmål blev problemet lokaliseret – og hun kunne blive rettet op med de sjove klokkelyde.

Nu har vi bare et helt normalt og tørt barn ..

Jeg har vedlagt det billede jeg tog, da du behandlede Frida

Glade hilsener

Luise